Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

GLAD ServicePlus aftale

Fri service og reparation

Gratis hjulskifte og hjulopbevaring

Gratis skift af viskerblade inkl. reservedele

Gratis pæreskift inkl. reservedele

Gratis olie, køler- og sprinklervæske

Gratis reparation af stenslag i forruden

Gratis erstatningsbil ved skader

Leje af ekstra bil eller varebil til lav pris

Gratis lån af trailer (en weekend om året)

Originale reservedele

Økonomisk sikkerhed

Øget gensalgsværdi

Autoriseret mærkeværksted

Vi kalder det Glad bil

En aftale fyldt med plusser

Når du har en Glad ServicePlus aftale, holder du fast i glæden ved din nye bil. Vi sikrer, at bilen bliver vedligeholdt og serviceret fuldstændig efter bilmærkets anbefalinger, så du altid har en bil, der yder sit absolut bedste. Det gælder både kvalitetsnormerne, fabriksgarantien og ikke mindst det sikkerhedsmæssige.

Det er ikke det eneste plus ved en Glad ServicePlus aftale. Vi sørger nemlig for, at både du og din bil får stjernestatus, når I kommer hos Glad, og du vil opleve en bekvemmelighed udover det sædvanlige. Skulle det være nødvendigt med en lånebil, når din egen bil er til service eller reparation, er det med i aftalen mod en beskeden merpris. Det samme gælder, hvis du hellere vil være fri for at køre til vores værksted og vi skal hente og bringe din bil. Derudover har du også mulighed for i én weekend årligt at leje en varebil, eller en ekstra mindre personbil, hvis du kommer i pladsmangel – eksempelvis ved flytning eller en større familieudflugt. Desuden kan du én weekend hvert år gratis låne en trailer til flytning af de store ting. Skulle du løbe tør for olie eller sprinklervæske, kommer du bare forbi vores værksted, og så sørger vi for at få fyldt op.

Glad ServicePlus aftalen har også en del plusser til din bankkonto. Aftalen sikrer nemlig, at du kender din biløkonomi ud og ind. Når tiden kommer hvor du vil skifte bilen ud med en yngre model, opnår du desuden en højere gensalgspris, da din bil er blevet vedligeholdt efter fabrikkens forskrifter, og vi har et kendskab til bilen. Og det er endda kun en brøkdel af de plusser din bankkonto vil opleve ved Glad ServicePlus aftalens fordele.

Du kan tegne en Glad ServicePlus aftale på din nye bil, din demobil eller brugte bil indtil denne fylder 1 år, regnet fra første registreringsdato. Aftalen kan derimod ikke tegnes for hyrevogne og biler der anvendes i terræn, til hårdt brug samt til motorsport.

Gratis service & reparation

Med en Glad ServicePlus aftale opnår du en masse fordele for dig og din bil. Her kan du hurtigt og let få dig et overskueligt overblik over de fordele, der er for dig og din bil. Når du har fri service og reparation, opnår du samtidig en fuldstændig budgetsikkerhed på driften af din nye bil. Du slipper dermed for, at du pludselig står med en uforudset udgift på din bil, da alt fremtidig service og vedligeholdelse af bilen – inkl. mellem service – dækkes af din Glad ServicePlus aftale. Det samme gør sig gældende for evt. ekstraarbejde i forbindelse med service, som f.eks. bremser, udstødning, aircon rens, eller øvrige reparationer på bilen i den periode, din aftale løber.

Endnu et plus er, at din Glad ServicePlus aftale stadig gælder, selvom bilens fabriksgaranti er slut.

Få en GLAD bil

Viskerblade, pæreskift og stenslagsreparationer – Helt gratis

Vi sætter en ære i din sikkerhed, og derfor er det utrolig vigtigt for os, at din bil altid er fuldstændig i topform – også mellem serviceeftersynene. Det er derfor også helt gratis for dig, hvis der pludselig skulle opstå problemer. Så har du en pære der springer, eller et par viskerblade der er nedslidte, får du det lavet med det samme hos os uden beregning. Det gør sig også gældende for stenslag i forruden, så længe det ikke har udviklet sig til en revne. Det er vores og din sikkerhed for, at din bil altid er i fuldstændig topform, hvilket også sparer dig for unødvendige overraskelser.

Med en Glad ServicePlus aftale er der heller ikke længere nogen undskyldning for ikke at se godt ud – du får nemlig påfyldt gratis sprinklervæske i hele aftalens løbetid.

Få en GLAD bil

Gratis hjulskift og hjulopbevaring

Et af de vigtigste sikkerhedsforhold er, at du har et optimalt vejgreb hele året rundt. Du bør derfor både have sommerhjul og vinterhjul til din bil. Normalt giver det omkostninger til både opbevaring og to hjulskift, men ikke med en Glad ServicePlus aftale.

Med en Glad ServicePlus aftale får du nemlig gratis hjulskift og opbevaring af dine hjul – helt uden omkostninger eller bekymringer.

Få en GLAD bil

Lånebil ved service og reparation

Hos Glad lever og ånder vi for biler. Vi er derfor naturligvis også bevidste om, hvor vigtig din bil er for dig og din hverdag. Med en Glad ServicePlus aftale kan du tegne lånebil med i aftalen mod en beskeden merpris. Aftalen koster kun 25,00 kr. inkl. moms om måneden og sikrer dig lånebil i service- og reparationstiden med 100 kilometer kørsel om dagen, ekskl. brændstof og selvrisiko. Kører du mere end 100 kilometer pr. dag, koster hver kørt kilometer herudover 1,00 kr. inkl. moms.

Ved skader får du altid stillet en gratis lånebil til rådighed i reparationstiden med op til 100 kilometer kørsel om dagen, ekskl. brændstof og selvrisiko. Det er en gratis del af det at være Glad ServicePlus kunde. Kørsel udover 100 kilometer om dagen koster 1,00 kr. inkl. moms pr. kilometer.

Skal vi i stedet hente og bringe din bil, kan dette også tegnes med i aftalen til kun 45,00 kr. inkl. moms om måneden, ekskl. brændstof. Så henter og bringer vi din bil fra din bopæl eller arbejdsadresse overalt på Sjælland.

Få en GLAD bil

Autoriseret mærkeværksted

Hos Glad vil vi gøre alt for at sikre, at din nye bil bliver behandlet bedst muligt, og den skal derfor altid serviceres efter fabrikkens seneste forskrifter. Den service opnår du KUN, når du tager din bil til et autoriseret mærkeværksted, hvor du opnår klart den bedste ekspertise og de bedste kompetencer i forhold til reparation af din bil.

Vores mekanikere og teknikere bliver hele tiden efteruddannet, så de altid er opdaterede.

På den måde sikrer vi dig, at din bil altid serviceres og vedligeholdes af de mest kompetente hænder og efter fabrikkens forskrifter.

Få en GLAD bil

Originale reservedele

Med originale reservedele sikrer vi dig, at din bil altid serviceres og vedligeholdes med de korrekte reservedele og efter fabrikkens forskrifter.

Få en GLAD bil

Billig leje af ekstra person- eller varebil / Gratis lån af trailer

Når du har en Glad ServicePlus aftale, får du automatisk adgang til en lang række af forskellige biler. Hvis du eksempelvis skal bruge en ekstra bil i forbindelse med familiebesøg eller udflugter, vil du have mulighed for én gang årligt at leje en mindre personbil for kun 200,00 kr. inkl. moms for hele weekenden. Det samme gør sig gældende, hvis du eksempelsvis skal flytte og har brug for en varebil. Her er prisen ligeledes kun 200,00 kr. inkl. moms.

Du kan leje en personbil eller varebil fra fredag kl. 17.00 til mandag til kl. 7.30, så længe din Glad ServicePlus aftale er gældende. Der tages naturligvis forbehold for at vi har en bil til rådighed, så kontakt os gerne i god tid. Har du brug for en trailer, kan du gratis én gang om året låne denne i weekender i samme tidsrum som oplyst ovenfor. Lån gratis trailer når det passer dig.

GLAD bil og gratis trailer

Øget økonomisk sikkerhed – Fast lav månedlig ydelse

Med en Glad ServicePlus aftale slipper du for ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter.

På den måde er dig og din familie fri for unødige bekymringer i hverdagen, og alt sammen til en fast lav månedlig ydelse. Du kan dermed bedre budgettere med, hvad du har til rådighed om måneden.

Få en GLAD bil

Bedre gensalgsværdi

Når din bil på et tidspunkt skal sælges, vil du med en Glad ServicePlus aftale have sikret en bedre gensalgsværdi, da din bil er blevet vedligeholdt og serviceret med originale reservedele af autoriserede mærkespecialister på et autoriseret værksted.

Få mere for din gamle bil med GLAD ServicePlus aftale.

Få en GLAD bil

Det dækker aftalen ikke

– Vask og kosmetisk vedligeholdelse, samt alt hvad der kan betragtes som kosmetik (sædebetræk, interiørdele, beklædning, lak, lister og emblemer mv.).

– Brændstof, vask og rengøring.

– Karrosseri, karrosseriudstyr, vedligeholdelses- og korrosionsbeskyttelse mv.

– Forsikring (skal være kaskoforsikret), vægtafgift og eventuelle gebyrer til offentlige instanser (periodesynsgebyr, parkeringsafgifter og fartbøder mv.).

– Dæk og fælge ud over de i aftalen eventuelt indeholdte.

– Ruder, glas og spejle uanset årsag. Reparation af stenslag i forruden er dog inkluderet i aftalen, men kun så længe, at skaden ikke har udviklet sig til en revne.

– Bugsering, misbrug, følgeskader af misbrug, unormal brug eller forsømmelighed fra brugers eller tredjeparts side.

– Eftermonteret tilbehør/udstyr (anhængertræk, stænklapper, tagbøjler, spoilere mv.).

– Radio, GPS, musik- og kommunikationsudstyr, inklusive antenner og kabler.

– Reparationer, omkostninger el. lign., opstået som følge af trafikskader eller hærværk, herunder nødvendig styretøjsudmåling som følge af påkørsel af kantsten el. lign.

Få en GLAD bil

Sådan får du en GLAD bil

Du er altid velkommen til at besøge os til en uforpligtende samtale om, hvorvidt en Glad ServicePlus aftale er noget for dig.
Kig forbi og tag fat i en af vores salgskonsulenter eller værkførere, og få svar på dine spørgsmål omkring Glad ServicePlus aftalen. Hvad er med? Hvad er ikke med? Kan aftalen tilpasses mit kørselsbehov? Hvad koster den helt præcist for min bilmodel?

Hvis du har spørgsmålene, har vi helt sikkert svarene.

Hente-/bringeordning & Transport
hente-bringeordning-glad-kalundborg
Få hentet din Jaguar eller Land Rover hvor du ønsker det
din-videre-transport-glad-kalundborg
Hos os er det nemt at have bilen på værksted
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.