Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Velkommen hos Glad

Glad Kalundborg er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën, Opel, Theault og Ifor Williams, samt autoriseret Jaguar, Land Rover serviceværksted.

På Slagelsevej 88 i Kalundborg møder du os altid i øjenhøjde og med et smil på læben. Vi sigter efter den ultimative kundeoplevelse – hver gang! Uanset om du handler ny eller brugt bil, besøger vores værksted eller handler reservedele og tilbehør, så yder vi vores bedste.

Vi ønsker lange kunderelationer

Vi ved at fuldkommen tilfredshed og høj kundeloyalitet er afgørende for at få lange kundeforhold.

Vi har siden 1972 arbejdet målrettet på at yde en fleksibel og professionel service til alle vores kunder. Derfor har vi også opbygget en stor kundekreds af loyale kunder, som kommer fra hele Danmark.

Takket være vores hente-/bringeordning når bilen skal på værkstedet og vores 12 seniorer som håndterer kørslen, kan vi i dag servicere rigtig mange kunder uden at bopæl og afstand til vores værksted er en forhindring.

Alle vores medarbejdere er eksperter og specialister på hvert deres arbejdsområde. Vi arbejder konstant på at være kundeorienterede, fleksible og effektive. Vi bruger derfor også mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så vi altid er helt opdaterede på den nyeste teknologi.

Vores værksted tilbyder alle former for reparationer, og vi har eget skadescenter.

Gå ikke glip af den ultimative købsoplevelse

Giv os chancen for at finde den rigtige bil til dig. Lad os rådgive dig i junglen af muligheder omkring biler, leasing og finansiering.

Det er vores vision at være den automobilforretning i Danmark, der har det bedste image. Med det som udgangspunkt glæder vi os til at se dig i vores forretning, hvor vi ser frem til at betjene dig og give dig en super Glad oplevelse.

Venlig hilsen
Peer Glad og Jacob Glad

Nye & brugte biler
nye-biler-til-salg-glad-kalundborg
Land Rover, Peugeot, Citröen & Opel
luftfoto-brugte-citroen-peugeot-land-rover-glad-kalundborg
Altid gode brugte biler på lager
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.