Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Privatleasing

Der er flere gode grunde til at vælge at privatlease frem for at købe din nye bil, men som noget af det vigtigste er, at du kan føle dig tryg og økonomisk afklaret, idet du kender dine samlede udgifter i hele leasingperioden.

Har du overvejet privatleasing?

Så følger her nogle informationer, som er værd at vide før du privatleaser en bil igennem GLAD Leasing.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af biler i GLAD Leasings modelprogram.

Kan der tilvælges ekstraudstyr til bilen?

Selvfølgelig kan der det. Du bestemmer selv hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Omkostningerne til ekstraudstyr afholdes af dig. Fabriksmonteret ekstraudstyr, der er monteret før levering af bilen, kan medfinansieres i den månedlige ydelse.

Hvis det monterede ekstraudstyr efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m.), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Hvor mange kilometer må der køres om året?

Den månedlige leasingydelse beregnes af vores salgsafdeling ud fra det årlige kørselsbehov.

Er der nogen form for udbetaling?

Der skal betales en engangsydelse, typisk fra 5.000 – 50.000 kr. Dette beløb bliver brugt til at nedbringe finansieringen i hele perioden.

Hvilke omkostninger skal jeg selv sørge for?

Du skal selv betale udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof.

Hvordan skal jeg betale?

Den samlede betaling pr. måned dækker følgende:

  • Bil
  • Service
  • Vedligeholdelse

Herunder finansiering af afskrivningen på bilen, omkostninger til service og vedligeholdelse samt øvrige tillægsydelser, såfremt dette er valgt. Den månedlige ydelse betales via PBS efter henvisning fra Glad Leasing til Jyske Finans.

Registreringsafgift. Dækker den månedlige betaling af registreringsafgiften. Ydelsen skal betales forud via PBS

Har du valgt flexleasing betales den månedlige del af registreringsafgiften som en separat betaling, der betales forud via PBS.

Kan alle privatlease gennem GLAD Leasing?

Det kræves blot, at man er fyldt 18 år og har gyldigt kørekort, samt at man ikke er registreret i RKI.

Kan leasingaftalen opsiges før tid?

Du kan altid opsige en leasingkontrakt med 3 måneders varsel efter de første 12 måneder til hver den 1. i en måned og samtidig benytte bilen i opsigelsesperioden.

Hvad dækker service og vedligeholdelse?

Service og vedligeholdelse omfatter fri service og mekanisk vedligeholdelse af bilen, i henhold til fabrikkens forskrifter, samt nødvendig reparation til opfyldelse af bilens primære drift og trafiksikkerhed. Herunder udgifter til arbejdsløn, reservedele, smøring og olieskift.

Følger der forsikring med i leasingaftalen?

Der medfølger ikke forsikring i leasingaftalen, men vi kan hos GLAD Kalundborg tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få prisen af vores salgsafdeling.

Påvirkes den månedlige ydelse, hvis der laves en skade på bilen?

Ydelsen forbliver den samme i hele perioden. En udbedret skade vil ikke få indvirkning på den aftalte leasingydelse.

Hvad sker der, hvis bilen totalskades?

Såfremt bilen som følge af totalskade eller tyveri bliver indløst af forsikringsselskabet, vil du få din engangsydelse tilbagebetalt forholdsmæssigt i forhold til den resterende leasingperiode.

Aftalen ophører pr. den dato forsikringsselskabet indløser køretøjet.

Må jeg selv købe ekstraudstyr?

F.eks. vinterdæk, navigation o. lign., og sætte det i bilen, efter at leasingperioden er startet?

Selvfølgelig må du det. Det er dig der bestemmer, hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Men som tidligere nævnt: Hvis ekstraudstyret efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m.), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Kan jeg selv købe bilen, når leasingperioden udløber?

Ja, på visse modeller er det en mulighed – f.eks. Peugeot mixleasing. Hør salgsafdelingen om mulighederne i forhold til din drømmebil.

Tilbagebetales engangsydelsen, når leasingperioden udløber?

Engangsydelsen er et engangsbeløb, der nedbringer den samlede finansieringssum, og dermed sikrer dig en lavere månedlig leasingydelse. Derfor bliver dette beløb ikke tilbagebetalt.

Betaling af ekstra kørte kilometer i forhold til de aftalte kilometer i leasingaftalen?

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes det i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Afregningen sker umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid. Det er vigtigt at du beregner dit kørselsbehov så godt som muligt.

Tilbagebetaling i tilfælde af færre kørte kilometer?

Køres der færre kilometer afregnes der igen i henhold til den sats, der er oplyst i leasingaftalen. Regnestykket gøres op umiddelbart efter, at din leasingperiode udløber. Ved opsigelse af leasingaftalen før tid, afregnes ikke for underkørte kilometer.

Privatleasing: Effekt på brugt bil over 3 år gammel

Hvis du privatleaser en brugt bil, som er mere end 3 år gammel, kræves det at den brugte bil er uden registreringsafgift.

Den forholdsmæssige betaling af registreringsafgift bliver halveret, når bilen er over 3 år. Det giver en markant positiv ændring i den månedlige betaling af din nye bil. Vi tilbyder privatleasing med service og reparationsaftale på udvalgte biler.

Hvilken bil drømmer du om? Kontakt os og hør om mulighederne.

Pas på derude….

Vi ved, at der findes et væld af forskellige finansiering- og leasingudbydere, og det er ikke dem alle, der er lige troværdige. Vi oplever flere og flere kunder med ulovlige kontrakter, eller hvor der decideret er svindlet med registreringsafgiften, med den konsekvens at SKAT har deponeret bilerne fordi leasingudbyder har indbetalt for lidt eller ingen registreringsafgift.

I alle de tilfælde vi er stødt på, er kunderne kommet til at betale penge tilbage til SKAT, helt op til 3-4 år efter aftalerne er indgået. Hvis du ser en annonce med en bemærkelsesværdig lav leasingydelse, gør du klogt i at have alle paraderne oppe. Ring for rådgivning.

Nye & brugte biler
nye-biler-til-salg-glad-kalundborg
Land Rover, Peugeot, Citröen & Opel
luftfoto-brugte-citroen-peugeot-land-rover-glad-kalundborg
Altid gode brugte biler på lager
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.