skip to Main Content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Nytårskur hos Glad Kalundborg

Åbent hus i weekenden 15.-16. januar kl. 10-17

KØB DIN NÆSTE BIL I KALUNDBORG OG FÅ EKSTRA FORDELE

FÅ GRATIS ÅRSKORT TIL TIVOLI
Alle der køber en ny Peugeot eller Citroën til nytårskuren får et gratis Tivoli Guld årskort med i handlen, til en værdi af 1.349,- kr.

Årskortet giver dig selv og 4 ledsagere ubegrænset adgang til Tivoli i hele 2022 og ret til en række fordele. Herunder bl.a. rabat på turpas og 50% rabat på parkering.

FÅ GRATIS VINTERHJUL MED I HANDLEN
Alle der køber en af vores Peugeot eller Citroën demobiler til nytårskuren, og samtidig vælger finansiering af demobilen gennem os, får et gratis sæt vinterhjul med i handlen.

Udover de gratis vinterhjul er der også store besparelser at hente på alle vores demobiler Du kan spare helt op til 78.000,- kr.!

VÆLG DIT FORETRUKNE BILMÆRKE

Som autoriseret forhandler af både Peugeot og Citroën i Kalundborg, har vi mulighed for at præsentere
en række ekstra gode tilbud i forbindelse med vores nytårskur den 15.-16. januar kl. 10-17.

VÆLG HERUNDER OM DU VIL SE PEUGEOT ELLER CITROËN TILBUD

Invitation til nytårskur

hos Bilcentret Peer Glad A/S

Kig forbi kl. 11-15 og få serveret: HotdogØlSodavandIsVi har ryddet udleveringsrummet og dækket op til hygge med god plads

Vi sætter standarden for 2022 højt, og inviterer dig til en forrygende nytårskur med topmodeller til stærkt nedsatte priser, samt store besparelser på vores demobiler – SPAR op til 76.000,- kr, oveni det så følger der et sæt gratis vinterhjul med i handlen hvis du vælger at finansiere en af vores demobiler. Vi fejrer det nye år med et brag af et nytårsudsalg med gode priser og masser af udstyr.

For at gøre det ekstra attraktivt for dig at handle ny bil i starten af det nye år, har vi valgt at sørge for at du kan få tid sammen med familien i nogle fantastiske omgivelser. Derfor giver vi et gratis guldkort til Tivoli til ALLE der handler ny bil til nytårskuren, der sikrer jer masser af underholdning for hele familien i 2022.

Vi glæder os til at se dig og familien til nytårskur og til at vise dig de mange forrygende tilbud.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.