Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Autoriseret Jaguar serviceværksted og skadecenter

Vi har arbejdet med engelske biler siden forretningens start i 1972. Vi har en stor passion for Jaguar – både de helt nye og classic cars. Vores medarbejdere er passionerede og engagerede i at yde vores kunder en unik og ærlig service. Vi har uddannede teknikere, der følger fabrikkens træningsprogrammer, og vi er helt ajour med det nyeste værktøj og testudstyr.
Vores varemærke er vores høje serviceniveau, og betjening i øjenhøjde. Vi giver os tid til at betjene dig ordentligt, og sætter en dyd i at holde ord.

Vi har altid et udvalg af Jaguar demobiler samt nyere brugte Jaguar biler på lager til omgående levering. Har vi ikke bilen du søger, er vi specialister i at skaffe din næste Jaguar, som matcher dine personlige ønsker.

Er skaden sket?

Vi er godkendt Jaguar Aluminium Skadecenter. Det vil sige, at vi er godkendt af Jaguar til at udføre skadesreparationer på alle Jaguar modeller. Også de helt nye biler i 100% aluminium. For at nå hertil har vi foretaget store investeringer i udstyr og uddannelse. Vi reparerer alle skader og samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Alle Jaguars biler er udført i aluminium. Se video med modellerne her

Kalundborg – vi er tæt på dig

Benyt dig af vores effektive hente-/bringeservice, hvor du vil opleve, at vi kommer helt tæt på dig. Læs mere om f.eks. vores attraktive serviceaftaler, lufthavnsservice og hente-/bringeordning.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din videre transport her

Alle er velkomne, hvad enten du har købt bilen hos os, hos en anden forhandler eller selv har hentet din bil i udlandet, vi vil meget gerne give din Jaguar den nødvendige kærlighed.

Velkommen til Jaguar Kalundborg

Skal din Jaguar på værksted? – Så kontakt en af vores værkførere

Troels Christensen

Værkfører
Telefon: +45 50 60 57 02
Email: tc@glad.dk
Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.