Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Erhvervsleasing !

For firmaer har det længe været naturligt at lease deres biler – ikke mindst fordi momsen kan trækkes fra som erhvervsdrivende. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, såfremt det omhandler en bil der udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, og ikke til privat befordring.

For biler der også anvendes til privat personbefordring er fradraget begrænset – og andre vilkår gør sig gældende.

For en leaset firmabil, opgøres medarbejderbeskatningen af fri bil på samme måde, som hvis arbejdsgiveren købte bilen på leasingtidspunktet. Udgangspunktet er derfor fakturapris inkl. moms, registreringsafgift, leveringsomkostninger og normalt registreringsafgiftspligtigt tilbehør.

Effekt på brugt bil over 3 år gammel

Hvis en arbejdsgiver erhvervsleaser en brugt bil, som er mere end 3 år gammel, fastsættes beskatningsgrundlaget ud fra et skøn af bilens markedsværdi på tidspunktet for leasingaftalens indgåelse.

Den forholdsmæssige betaling af registreringsafgift på biler der er over 3 år halveres. Dette giver en markant positiv ændring i den månedlige betaling.

Erhvervsleasing styrker likviditeten

Erhvervsleasing er værd at overveje, hvis du ikke ønsker at binde store mængder kapital i virksomhedens vognpark. Med erhvervsleasing slipper du nemlig for at investere et større beløb i køretøjerne, som du ellers skulle have gjort i  forbindelse med køb eller finansiering. En af de væsentligste fordele er derfor, at du beholder likviditeten i din virksomhed, i stedet for at binde den i biler.

Pas på derude….

Vi ved at der findes et væld af forskellige finansiering- og leasingudbydere, og det er ikke dem alle, der er lige ”fine i kanten”. Vi oplever flere og flere kunder med ulovlige kontrakter, eller hvor der decideret er svindlet med registreringsafgiften, med den konsekvens at SKAT har deponeret bilerne fordi leasingudbyder har indbetalt for lidt eller ingen registreringsafgift. I alle de tilfælde vi er stødt på, er kunderne kommet til at betale penge tilbage til SKAT, helt op til 3-4 år efter aftalerne er indgået. Hvis du ser en annonce med en bemærkelsesværdig lav leasingydelse, gør du klogt i at have alle paraderne oppe. Ring for rådgivning.

Kontakt vores salgsteam for at høre mere

Jacob Glad

Forhandler
Telefon: +45 20 73 54 95
Email: jg@glad.dk

Brian Olsen

Salgskonsulent
Telefon: +45 50 60 57 13
Email: bo@glad.dk

René Pedersen

Salgskonsulent
Telefon: +45 50 60 57 16
Email: rp@glad.dk

Mikkel Milo Poulsen

Salgskonsulent
Telefon: +45 50 60 57 14
Email: mmp@glad.dk
Nye & brugte biler
nye-biler-til-salg-glad-kalundborg
Land Rover, Peugeot, Citröen & Opel
luftfoto-brugte-citroen-peugeot-land-rover-glad-kalundborg
Altid gode brugte biler på lager
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.