Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

TRYGT OG SIKKERT BILHUS | Fuld fokus på sikkerhed mod Corona smitte

Vi har taget alle forholdsregler

– og tager din og vores sikkerhed alvorligt!

I disse dage er sikkerhed ikke noget at spøge med. Vi har allesammen et super stort samfundsansvar for at mindske smitterisikoen mest muligt. Derfor har vi taget en række alvorlige og nødvendige tiltag i brug, for at du fortsat trygt og sikkert kan besøge vores værksted og salgsafdeling – mens vi samtidig passer bedst muligt på vores medarbejdere.
Vi har bl.a. indrettet flere muligheder i vores ventefaciliteter, oprettet nye procedurer for medarbejdere og tilpasset flowet for kunder, så du får et endnu mere smidigt besøg hos os, samt meget mere.

SPØRGSMÅL ELLER SPECIFIKKE ØNSKER?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du f.eks. at vi henter og bringer din bil i forbindelse med service, så kontakt os på tlf. 59511064.

TID TIL SKIFT AF VINTERHJUL

Vi har travlt med skift til sommerhjul

Det er tid til at skifte vinterhjulene ud med sommerhjul. Udnyt tiden nu og kør din bil på vores værksted, så skifter vi dine hjul trygt og sikkert.

Personlig hygiejne

Vi har indført et endnu højere niveau for personlig hygiejne og bl.a. opsat dispensere til desinfektion, samt indført procedurer, der gør det nemmere, at holde afstand og sikkert gennemføre processer.

Sikker prøvekørsel

Alle vores biler og nøgler bliver desinficeret, renset og tørret efter hver prøvekørsel, så der fjernes enhver risiko for at smitte hinanden utilsigtet. Dette gør også din prøvekørsel sikker og tryg.

Vi har indskærpet yderligere:

Vi har opstillet hånddesinfektion, som skal bruges inden kunderne går ind i butikken.
Vi hilser ikke med hånd for tiden og holder fysisk afstand – for din og vores skyld.
Vi afspritter nøgler, rat, gearvælger, instrumenter inden vi påbegynder arbejde.
Vi afspritter alt igen inden bilen er klar til aflevering.

VÆRKSTED

Åbent som normalt:

Vores åbningstider er helt som de plejer – se mere på glad.dk
Vi er klar til at skifte til sommerhjul – vi har tid nu og det kan være god timing nu hvor vi alle sammen ikke skal lige som meget som før. Vi har alle folk på arbejde og kan i den forbindelse fortage eftersyn, skader mv…

ØKONOMI

Vi sikrer medarbejdernes økonomi:

Vi ved, at vi står i en ekstraordinær situation og vi kan meget hurtigt blive udfordret økonomisk, idet vi har mange mennesker ansat der skal have og har fortjent deres løn.
Vi håber derfor, at vores kunder fortsat vil få serviceret deres bil og de der påtænker at skifte bil vil handle – vi er klar. Vi tilbyder gerne levering på kundens egen adresse.

STOR EFTERSPØRGSEL PÅ NYE BILER

Kollektiv trafik frarådes på grund af smitterisiko

– giver behov for mere sikker og personlig transport.

Efter myndighederne har frarådet, at transportere sig med kollektiv transport i myldretiden, er der en vis øget interesse i efterspørgslen på køb og leasing af biler. Med en uklar udsigt til hvor længe situationen kommer til at vare ved, er der forståeligt opstået et nyt behov de seneste dage.

Overvejer du at investere i en ny bil?

Så har vi stadig en række attraktive biler, nye og brugte, på lager til omgående levering. Ring gerne i forvejen på tlf. 59511064 og hør om mulighederne.

Få et trygt og sikkert besøg

– når du besøger vores bilhus i Kalundborg.

For at kunne holde antallet af samtidige personer nede i et passende og sikkert niveau, opfordrer vi dig til at lave en aftale på forhånd. På den måde kan vi nemmere styre hvor mange tilstedeværende vi har og du oplever ikke gener ved at der er mange mennesker.
Vi synes det er sund fornuft og i respekt for dig og os.

Spændende nyhed fra Peugeot

– Skarp Peugeot 208 kåret som “Car of the year 2020“.

Attraktiv kortidsleasing fra Citroën

– Få en Citroën C5 Aircross med blot en binding på 3 måneder!

Danmarks billigste bil – et godt tilbud!

– Lige nu kan du få en Citroën C1 til blot 81.990,- kr.!

Pas godt på hinanden og ”lad os stå sammen ved fornuftig afstand” og udvise omtanke, så kommer vi bedst igennem denne helt ekstraordinære situation, hvor vi virkelig skal tænke på de mest sårbare og begrænse smitten.

Med venlig hilsen
Glad Kalundborg

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.