Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Vi bygger nye showrooms til Peugeot og Citroën

Det er med stor begejstring, at vi kan fortælle, at vi har påbegyndt nedbrydningen af nogle af de gamle bygninger, for gøre plads til to nye showrooms til Peugeot og Citroën.

I 2018 fik vi afsluttet sammenlægningen af vores servicefaciliteter og værksteder, så vi i dag kun har én indgang til værksted og reservedele. Det har været til stor glæde for alle vores medarbejdere, at blive samlet under et tag.

Vi har fået masser af gevinster i form øget kundetilfredshed, bedre effektivitet, hurtigere kommunikation, udnyttelse af specialværktøj og meget mere. Så har du ikke set vores nye værksted, så tøv ikke med at kigge ind og se det.

Vi har i det nye værksted samlet 27 arbejdspladser med lifte og vi har fået samlet vores reservedelslager og kundemodtagelse.

Det er et stort skridt fremad!

Nu er tiden kommet til salgsafdelingen

Vores Peugeot forretning som vi har i dag, har været god for os i mange år. Ja, det er her at forretningen tog sin begyndelse, da Peer Glad startede med at sælge biler i 1972.

Men tiden er nu løbet fra de faciliteter og vi har brug for en moderne og effektiv bilforretning, der opfylder og møder de strenge krav fra Peugeot og Citroën til salg og udstilling af biler.

På den interne front har vi brug for en ny forretning, der er lagt sammen med resten af virksomheden og som kan være med til at styrke fællesskabet og forbedre effektiviteten. Men frem for alt for at skabe sammenhæng i kundeoplevelsen.

Naturligvis har vi i mange år drømt om at få en mere moderne forretning med flere biler indendørs, så vi kan fuldende oplevelsen for vores kunder, der skal se på ny bil. Men et glashus står ikke alene. Vores medarbejdere arbejder hver dag hårdt på at give en fremragende service til de kunder, der lægger vejen forbi vores forretning – og vi har altid holdt på at det vigtigste, er den personlige rådgivning og så måtte faciliteterne komme i anden række.

Og sådan skal det også blive ved med at være i fremtiden. Men netop fremtiden og de store krav til løbende omstilling, stiller i høj grad krav til os som forhandler.

Vi ser ind i en fremtid med gradvis ændring til CO2 frie biler. Hvilken teknologi det ender med, er der ingen der ved, men der kommer med garanti en ny teknologisk løsning fremad.

Vi gør derfor også de nye faciliteter klar til elbiler og plugin hybrid biler.

Planen er at vi bygger:

 • ✔ Nyt Peugeot showroom
 • ✔ Nyt Citroën showroom
 • ✔ Kontorer til administrationen
 • ✔ Ny klargøring
 • ✔ Indendørs faciliteter til aflevering af biler til kunderne
 • ✔ Kantine og badefaciliteter
 • ✔ Koldrumslager til opbevaring af kundehjul

Det nye hus vil stå færdigt i januar 2020. Vi glæder os til at vise det frem. Det vil unægtelig give et mere professionelt indtryk af vores samlede setup. Vores nuværende faciliteter på Slagelsevej vil blive solgt eller lejet ud.

Vi forventer, at holde Grand Opening for alle kunder og interesserede i foråret 2020.

↓ STORT SUMMER SALE ↓

Se mere herunder

Gør en god feriehandel!

Fordi vi roder er pladsen blevet lidt trang. Vi skal derfor have solgt ud og skabt plads. Du kan derfor lige nu gøre en god handel på en ny eller brugt bil.

Kom forbi og se vores biler. Der er helt sikkert en bil til dit behov og din pengepung.

Vores brugte biler kan du som altid finde på www.glad.dk/brugte-biler

BYT-TIL-NYT*

Bliv godt kørende i sommerferien i en ny Citroën ▲ eller Peugeot ▼

*BYT-TIL-NYT omfatter:

 • 👌 Finansiering**
 • 👌 GLAD udstyrspakke: Lakforsegling, måttesæt, sikkerhedspakke og elektronisk P-skive
 • 👌 Lav udbetaling + din gamle skrotbil i bytte
 • 👌 GRATIS levering på hele Sjælland
» Se alle fordelene her!

**Læs vilkår og betingelser på www.glad.dk/byt-til-nyt

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i de nye omgivelser, og til at give dig en endnu bedre service og oplevelse.

Vi ønsker dig en “Glad” og solrig sommer. 

Med venlig hilsen
Glad Kalundborg

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.