Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Ultimativ luksus med Peugeot Expert Ultimate

ULTIMATIV LUKSUS, 180 HK OG AUTOMATGEAR
Peugeot Expert Ultimate er den kompromisløse varebil, som giver dig en arbejdsdag på første klasse. Sammen med det enorme varerum og den rummelige førerkabine, får du både luksusudstyr, komfort og sikkerhedssystemer på et overlegent højt niveau.

F.eks. er aktiv nødbremse og aktiv fartpilot blot eksempler på det unikke standardudstyr. Prikken over i’et er de uovertrufne køreegenskaber drevet af den kraftige BlueHDi-motor med 180 powerfulde hk og en smidig 6-trins automatgearkasse.

Du kan lige nu lease Expert Ultimate og få komfort som en personbil fra blot 2.495 kr. pr. måned ekskl. moms. Og for blot ekstra 100 kr. månedligt får du et endnu længere varerum (L3) og højere nyttelast.

Peugeot Expert Ultimate udstyr

 • 6-trins automatgear
 • 2.0 BlueHDi 180 hk
 • Aktiv fartpilot og nødbremse
 • Webasto oliefyr med timer og fjernbetjening
 • Elektrisk nøglebetjent åbning af højre skydedør
 • Head-up display
 • 17’’ Phoenix diamantslebne aluminiumsfælge
 • Automatisk klimaanlæg
 • 7” touchskærm m. Apple CarPlay@
 • Bakkamera m. P-sensorer for og bag
 • Vognbane- og blindvinkelassistent
 • Og meget mere…

Peugeot Expert Ultimate

MÅNEDLIG LEASINGYDELSE:


2.495 KR.


Førstegangsydelse: 20.000 kr.
Leasingperiode: 60 mdr.
Årlig kørsel: 20.000 km

Priser ekskl. moms

Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Leasing via Peugeot Finans v/Jyske Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 20.000 km årlig kørsel. Ekstraordinær førstegangsydelse 20.000 kr. Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til følgende pris: Peugeot Expert L2 Ultimate 2.0 BlueHDi 180 hk EAT6 55.300 kr. ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller, og så længe lager haves. Alle priser er ekskl. moms. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Nyhed til din nye Expert – 3 års service- og reparationsaftale

Når du køber eller leaser en ny Peugeot Expert van kan du for en attraktiv pris vælge at tilkøbe en landsdækkende service- og reparationsaftale, som er din ekstra sikkerhed for en stabil biløkonomi. For kun 5.000 kr. kan du nemlig få dækket alle services og uforudsete reparationer i 36 måneder eller indenfor 60.000 km*.

Derudover får du bl.a. gratis lånebil, når din varebil er på værksted, ligesom eksempelvis efterfyldning af motorolie, AdBlue, køler- og sprinklervæske samt pærer og viskerblade mellem services også er inkluderet. Aftalen kan tilmed inkluderes i leasingydelsen på din nye Expert, for blot 178 kr. pr. måned ekskl. moms.

En service- og reparationsaftale til
din nye Expert omfatter

 • Gratis lånebil ved serviceeftersyn
 • Udskiftning af pærer og viskerblade mellem service (inkl. materialer)
 • Efterfyldning af motorolie, AdBlue, køler- og sprinklervæske mellem service

3 år eller 60.000 km

SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE:


KUN 5.000 KR.


Ekskl. moms

Det er vigtigt, at du følger Peugeots retningslinjer for rettidigt serviceeftersyn, så du sikrer optimal vedligeholdelse af din varebil. Samtidig opretholder du din Peugeot Motorgaranti. Se mere om din motorgaranti her:
http://www.peugeot.dk/services/tryghed/motorgaranti/

*Serviceaftalen kan til enhver tid opsiges, men der vil ikke være nogen refusion for tilbageværende kilometer eller periode. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Alle priser er ekskl. moms. Tilbuddet gælder indtil 30. Juni.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.