Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Tidlig julegave fra Glad Kalundborg

Kom til Danmarkspremiere på ny Peugeot 208 i kalundborg!

Vi er ved at forberede os på nytårskur til weekenden den 4. og 5. januar kl. 10-17.

Sæt allerede nu X i kalenderen og kom og gør en god handel. Vi mangler gode brugte biler og kan også bruge din.

Det bliver en helt særlig weekend!

Vi har Danmarkspremiere på den helt nye og længe ventede Peugeot 208. Vi synes, at bilen er helt fantastisk – særligt det nye i-Cockpit 3D er fantastisk. Bilen er blevet 7 cm. Længere, 3 cm. bredere og lidt lavere. Den er super sporty.

Kom og prøvekør Danmarks mest solgte bil i 2019 – Citroën C3

Citroën C3 skiller sig ud med sin unikke formgivning og karismatiske front samt afrundede skærmkasser, der signalerer kraft og energi. Bilens trendy udstråling understreges af den grafiske signatur og de friske farvekombinationer.

En sikker vinder hver gang!

Nyt team i værkstedsindskrivningen

Det er med blandede følelser, at vi har måttet sige farvel til værkfører Henrik Thygesen.

Henrik har fundet kærligheden i Jylland og er flyttet over vandet. Vi er glade på Henriks vegne, og det er den rigtige beslutning for Henrik, selvom han vil blive savnet. Vi ønsker Henrik held og lykke 😊

Det er med stor glæde, at vi samtidig kan fortælle, at vi nu næsten, har det nye team på plads med værkstedschef Troels Christensen i spidsen.

Simon Kipker, der har været værkfører på vores Land Rover værksted siden februar 2016, har taget bolden med at stå i spidsen for Peugeot og Citroën værkstedet. Simon har stor erfaring og de rette kompetencer og har dermed de bedste forudsætninger for at overtage jobbet fra Henrik.

Jesper Aagaard med bopæl her i Kalundborg er her den 1. november startet som kundemodtager på Peugeot og Citroën.

Helle Nielsen, som kommer fra Slagelse startede den 1. oktober som værkførerassistent og skal primært arbejde back office i vores værkstedsadministration.

Tag godt imod det nye hold. Vores nye kolleger glæder sig til at tage godt imod dig og lære dig at kende. Vi vil gøre vores absolut bedste for at betjene dig professionelt.

Gert Hansen

Værkfører
Telefon: +45 59 51 10 64
Email: gha@glad.dk

Jesper Aagaard

Værkfører
Telefon: +45 59 51 10 64
Email: jaa@glad.dk

Du har måske lagt mærke til, at vi er i fuld gang med at bygge vores forretning om.

Som autoriseret forhandler bliver vi mødt af store krav fra Citroën og Peugeot, og det var nødvendigt at modernisere vores salgsfaciliteter. Vi glæder os naturligvis til byggeriet er færdigt. Vi forventer at kunne flytte alle vores aktiviteter fra Slagelsevej 121 og ind i de nye lokaler, i slutningen af marts måned. Det er planen, at vi skal helt ud af Slagelsevej 121 og at den gamle forretning skal sælges fra eller lejes ud.

Vi glæder os til at vi sidst i marts kan holde ”Grand Opening” og til at se dig og alle vores andre kunder til indvielse af det nye hus.

Nye Jaguar og Land Rover biler tilbage i Kalundborg

Det er med stor glæde, at vi kan afsløre, at vi nu har fået nye Jaguar og Land Rover tilbage til vores forretning

Fabrikken har ønsket at nye Jaguar og Land Rover biler skal være mere tilgængelige i Danmark. Med vores nye TEST SPOT lokation tilbyder vi nye biler ’good to go’.

Vi glæder os til at tage imod alle vores kunder i fremtiden.

Vi tilbyder alt indenfor leasingverdenen – privatleasing, flexleasing, splitleasing og erhvervsleasing samt naturligvis almindelig finansiering og kontant handel. Vi har stort set hele sortimentet stående eller på vej hjem.

Særligt glæder vi os til lancering af den nye Land Rover Defender i marts måned.

Theault hestebiler

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere THEAULT hestebiler i vores forretning. Theault er produceret i Normandiet og leverer et fantastisk produkt. Vi har netop fået de første biler til Kalundborg og glæder os til at lave introduktion her i 2020.

Vi tilbyder alt i leasing til private og erhverv. Vi kommer også til at tilbyde udlejning.

Se meget mere på HESTEBIL.DKVi er live online efter jul

Vi ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen
Glad Kalundborg

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.