Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Teknisk rådgiver Claus Jensen fejrer 25 års jubilæum hos Glad

Hos Glad kunne Teknisk rådgiver Claus Jensen den 1. august fejre 25 års jubilæum.

Claus er ud af et kuld af medarbejdere, som alle blev ansat i de år, hvor virksomheden voksede og hvor forhandlingen af Peugeot kom til i 1990. Claus jubilæum er således det sjette 25 års jubilæum, som vi fejrer indenfor de sidste 4 år. Dertil kommer et 40 års jubilæum.

En sand Peugeot ekspert

Claus Jensen er et særdeles kendt ansigt blandt vores mange Peugeot kunder og en meget respekteret kollega og medarbejder både her i huset og i resten af Peugeot organisationen. Claus har alle årene arbejdet dedikeret med Peugeot og er sand ekspert i mærkets mange modeller. Claus er med sin rolige facon og tilgang til problemer en mester i at løse tekniske udfordringer, ligesom han også er den, som sørger for at kollegerne på værkstedet løbende får intern træning og har et højt teknisk niveau til at kunne servicere og reparere den nyeste teknik i bilerne.

Motorsport gør os dygtigere

I fritiden er Claus meget aktiv indenfor rallysporten, hvor han opbygger rallybiler for et succesfuldt fabriksteam og fungerer som mekaniker under løb i både ind- og udland. En interesse, som vi bakker op om, da den viden og erfaring, som Claus tilegner sig naturligvis også kommer virksomheden til gode i hverdagen.

Høj anciennitet er en stor gevinst

Vi er utroligt glade for, at vi har medarbejdere med så mange års anciennitet i virksomheden. Det vidner om stabilitet og arbejdsglæde og de mange års erfaring hos vores medarbejdere giver en uerstattelig viden og ekspertise, som vores lærlinge og unge medarbejdere har stor gavn af og som vores kunder tydeligt mærker.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.