Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Peugeot og Citroën under samme tag hos Glad Kalundborg

Bilcentret Peer Glad A/S bliver pr. 1. juni 2017 ny autoriseret Citroën forhandler i Kalundborg, da K. W. Bruun Import A/S har ønsket at samle de 2 mærker Peugeot og Citroën under samme forhandling. Aftalen gælder den fulde pakke med salg af person- og varebiler, reservedele, service og skadecenter.

”Vi er super glade for det udvidede samarbejde med K.W. Bruun Import A/S, som varetager importen af både Peugeot og Citroën. Vores samarbejde omkring Peugeot går tilbage til 1990 og Citroën vil komme til at supplere Peugeot helt fantastisk. Vi må erkende, at vi geografisk er udfordret af et lille opland med masser af vand rundt om os. Med Citroën udvider vi produktprogrammet og dermed også antallet af kunder, som vi kan appellere til. I dag skal der mange kunder til for at eksistere som moderne bilforretning”, udtaler Jacob Glad.
De to bilmærker vil sammen styrke vores aktiviteter og give mange synergier i vores virksomhed, idet teknikken i de 2 bilmærker begge kommer fra den franske PSA koncern. Vi er således allerede fuldt uddannede på teknikken og har det fornødne specialværktøj.

Fokus på kundeoplevelsen

– et værksted til fremtidens værkstedskunder.

“Vi har i de sidste måneder arbejdet intenst på vores strategi for de kommende år”, fortæller Jacob Glad. Vi har i den forbindelse besluttet, at Citroën rykker ind i vores nuværende Peugeot forretning, mens vi bygger en helt ny Blue Box udstilling til Peugeot i forlængelse af vores nuværende Land Rover udstilling på den anden side af Slagelsevej. Desuden samler vi alle vores mekaniske værksteder under et tag og laver en fælles kundemodtagelse for at give vores kunder en endnu bedre og dedikeret service.

Vi glæder os til en spændende tid, hvor vores investering vil gøre os mere attraktive for vores kunder. Samtidig glæder vi os til, at give vores dygtige medarbejdere en bedre hverdag i nye omgivelser, hvor vi fortsat kan være en attraktiv arbejdsplads, der både kan tiltrække friske unge mennesker og de mest erfarne i branchen.

Vi forventer at være helt på plads i foråret 2018

”Vi forventer, at de nye faciliteter står færdige i foråret 2018, hvor vi ser frem til at vise de nye faciliteter frem” fortæller en smilende Jacob Glad. Men mest af alt glæder vi os at byde Citroën kunderne velkommen i vores forretning, hvad enten det drejer sig om service, skadereparation, tilbehør eller køb af en ny bil.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.