skip to Main Content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

NYT BILHUS – ALT UNDER ÉT TAG │ Invitation til rullende åbningsfest hos Glad

Vi glæder os vise jer vores nye bilhus
– Vi har de seneste mange måneder bygget, støvet og knoklet – det har du nok set.

Resultatet er et helt nyt bilhus med spritnye og topmoderne faciliteter for de to franske mærker, Peugeot og Citroën.

Du husker sikkert, at vi i 2017 kunne tilføje og tilbyde endnu et bilmærke ved også at blive autoriseret forhandler af det ikoniske bilmærke, Citroën.

Med byggeriet har vi sikret, at vi kan opfylde mærkernes omfattende standarder og krav – også i fremtiden.

Alt under et tag

De nye salgsfaciliteter er placeret i fin forlængelse af vores eksisterende Land Rover & Jaguar forretning, og dermed er en sammensmeltning af hele forretningen nu en realitet. Dette til stor fordel for alle – kunder såvel som medarbejdere.

Internt, giver det os mulighed for at optimere vores arbejdsflow og medarbejderfaciliteter, men vi ser også frem til at bruge mindre tid på at løbe over Slagelsevej. Men mest af alt, så glæder vi os over nu at kunne tilbyde topmoderne kundefaciliteter og biloplevelser til alle – og samlet under et tag.

Få en video rundvisning af vores nye bilhus

En ny æra

– Med det nye bilhus tager vi hul på en ny og spændende æra.

Men samtidig så sætter vi også et punktum i et historisk vigtigt kapitel for vores forretning. Det var jo netop på Slagelsevej 121, at det hele startede i 1972 – her solgte Peer Glad den første bil – siden er det blevet til tusindvis af biler og reparationer på adressen. Så, at tømme butikken og gøre den klar til salg, det var ikke uden vemod.

Men vi har de mange gode minder og ikke mindst forventninger og forhåbninger til det nye bilhus, som vi nu med stolthed kan vise frem. Samtidig håber vi at finde en ny ejer, der kan få lige så meget glæde af de nu tomme lokaler.

CORONA SITUATIONEN

Din bil og hjul holdes i gang

Det er krisetider – det mærker vi bestemt. Men vi forsøger på bedst mulige måde både at holde hjulene i gang og humøret højt. Det, mener vi, er vigtigt. Derfor har vi også besluttet at holde alle mand på arbejde, selvom vi er en løntung virksomhed. Til gengæld og samtidig har alle medarbejdere udvist både en kæmpe loyalitet og et uhyre flot mod, som vi er ekstremt taknemmelige for.

Derfor kan vi heller ikke understrege nok, hvor stor betydning det har for os, at rigtigt mange kunder har udvist os den store tillid at besøge os i den seneste tid både i forbindelse med køb af biler men også besøg på vores værksted til såvel service, reparationer og skift til sommerdæk. Det er livsvigtigt for en virksomhed for vores, at vi kan holde både hjulene og omsætningen i gang. Så trods de svære tider er vi fortrøstningsfulde, håbefulde og især meget taknemmelige.

Sikkerheden er vores topprioritet

Vi tager naturligvis alle forholdsregler. Vi har ekstra rengøring af vores faciliteter. Vi har afspritning af biler og nøgler, så du trygt kan snuppe en prøvetur. Samtidig tilbyder vi dig at handle bil på distancen. Kan du ikke komme til os, så kan vi tilbyde videogennemgang af bilen samt underskrift og handel helt digitalt. Ligeledes kommer vi gerne med bilen direkte hjem til dig.

Er der fortsat nogle ting, som vi ikke har givet svar på, eller du ønsker uddybet, så lad os endelig vide det. Husk, vi vil gerne hjælpe dig og tilpasse os.

Så har du nogle spørgsmål eller ønsker, som f.eks. at vi henter og bringer din bil i forbindelse med service, så kontakt os på tlf. 59511064.

ÅBNINGSTILBUD

Vi har drømt om et brag af en åbningsfest. Vi står klar med et helt nyt og flot bilhus, som vi glæder os til at vise frem. Samtidig så står vi med en hel vifte af lækre, spritnye modeller alle proppet med udstyr til meget fordelagtige priser.

Festen må vi have til gode.
Men vi vil meget gerne byde på en kop kaffe, lidt bobler, en rundvisning og fremvisning af de nye faciliteter.

Samtidig så er vi ved at løbe tør for fine brugte biler. Hvilket betyder, at det er tid til at gøre en god handel. Så vi starter med at fejre åbningen med en række særligt gode åbningstilbud.

NYE TILBUD HVER UGE INDTIL SOMMER
Kom ind og hør om aktuelle tilbud – Vi ses ;)

BYT-TIL-NYT │ Kun i Kalundborg

– Bliv godt kørende i en helt ny Peugeot eller Citroën til en fast lav pris pr. måned.

Læs vilkår og betingelser på glad.dk/byt-til-nyt

Priserne er helt i bund hos Citroën

– Få en Citroën C5 Aircross til en usædvanlig skarp pris – Også som privatleasing!

Mød årets bil i Europa 2020

– Få en prøvetur i den spritnye Peugeot 208, som er blevet kåret til “Car of the year” i Europa!

Vi tror på fremtiden og glæder os til den. Vi ser frem mod en spændende ny æra i det nye bilhus sammen med vores dygtige og loyale medarbejdere. Nye biloplevelser venter, nye kundeoplevelser og en masse gode minder skal skabes. Vi håber, at du vil være med.

Vi glæder os til at se dig til en kop kaffe eller et glas bobler og en god bilsnak.

På glædeligt gensyn!

Glad Kalundborg
Peer & Jacob Glad

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.