Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER
Ny-Range-Rover-Sport-Glad-Kalundborg-2022-463x261-1
På arbejde. På eventyr.

Range Rover Sport fås fra:

1.259.900,-

Range Rover Sport

Kraftfuld, kompromisløs og banebrydende. Det er blot nogle af de betegnelser, man kan hæfte på den helt nye Range Rover Sport, der netop er blevet lanceret på New York Auto Show. Range Rover Sport bygger videre på den nyligt lancerede og anmelderroste Range Rover, hvad teknologi og design angår. Med mulighed for to ekstra sæder, en vægtreduktion på op til 420 kg og nedsat CO2-udledning på intet mindre end 15 procent fuldender Sport Range Rover-familien, der udover Sport tæller Range Rover og Range Rover Evoque.

For at få et konkret tilbud på den Range Rover Sport du kunne tænke dig, skal du kontakte en af vores salgskonsulenter på 59 51 10 64 eller salg@glad.dk

Finansiering af ny Range Rover Sport

Vi kan tilbyde et af markedets bedste finansieringstilbud gennem Jyske Finans.

jyske_finans_logo

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån og leasing, så du får den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal du vælge leasing af Range Rover Sport eller finansiering?

Det er vigtigt at finansiere virksomhedens nyindkøb med leasing eller lån – også selvom kassekreditten eller de likvide midler egentlig godt kunne klare opgaven. En god likviditet giver nemlig en god nattesøvn – især hvis der skulle komme perioder, hvor pengestrømmen svigter.

Fordele ved leasing af Range Rover Sport

Lave etableringsomkostninger, Intet momsudlæg ved købet, Fuldt fradrag i regnskabet, Let og sikker budgettering & Fast eller variabel ydelse.

Fordele ved finansiering af Range Rover Sport

Typisk lavere rente end i Pengeinstitutterne, Mulighed for skattemæssige afskrivninger, God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed & Fast eller variabel rente.

Fleet management

Slip for det administrative besvær med Fleet Management – og tjen penge på det
Med Fleet Management kan du vinke farvel til den tidsrøvende administration af bilflåden. Den tager vi os af, så din virksomhed kan frigøre kapacitet og medarbejdere til andre opgaver.

Kun én regning for driften af alle biler.

Vi har specialiseret os i at optimere driften af bilflåder. Derfor kan du med fordel lade os klare betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, ejerafgift og serviceaftale mm. Du betaler os blot én månedlig ydelse, og er helt fri for at holde styr på en masse løse ender. I stedet har du alt samlet ét sted – i hænderne på fagfolk.

Hvad betyder fleet-management på dansk? Der findes ikke noget dækkende ord – men fordelene er klare nok og gælder for både person- og varevogne:

Én faktura hver måned, som dækker alle udgifter på hver enkelt bil:

  • Du modtager specificerede oversigter over hele bilflåden
  • Du får en væsentlig arbejdsbesparelse i din egen administration
  • Du får store rabatter på brændstof og mobiltelefon samt gratis autohjælp
  • Du får mulighed for salg af eksisterende bilflåde til Jyske Finans og dermed alle fordele straks – samt en likviditetsfrigørelse

Fleet-management kan også laves med en enkelt bil.

Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.