Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER
land-rover-discovery-2
På arbejde. På eventyr.

Land Rover Discovery fås fra:

Pris kommer snart

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery er indbegrebet af Land Rovers ambitioner om at gå Above and Beyond og kombinerer britisk elegance med en ustoppelig eventyrlyst.

Gerry McGovern, Land Rovers Chief Design Officer, siger: “Land Rover Discovery redefinerer den store SUV. Land Rovers design- og ingeniørteams har revolutioneret Discoverys formel og skabt en særdeles attraktiv og alsidig SUV, der kan det hele.”

Land Rover Discovery redefinerer den store SUV. Land Rovers design- og ingeniørteams har revolutioneret Discoverys formel og skabt en særdeles attraktiv og alsidig SUV, der kan det hele.
Gerry McGovern,
Land Rovers Chief Design Officer

Test af Land Rover Discovery

Land Rovers testproces viser bredden af Land Rover Discoverys alsidighed ved at teste bilen under ekstreme forhold i noget af verdens mest krævende terræn og på Land Rovers testanlæg.

For at høre mere om Land Rover Discovery, skal du kontakte en af vores salgskonsulenter på 59 51 10 64 eller salg@glad.dk

Egenskaber

For at skabe verdens mest alsidige familie-SUV skal man først have en forståelse af behovene hos verdens mest alsidige familier.

Derfor tager Land Rovers designere og teknikere arbejdet med hjem.

Børnene i alderen fire til ni år fik til opgave at skjule alle designdetaljer og kastede sig ud i at tegne deres familier på deres yndlingsdage i det fri og de signerede naturligvis deres værker.

Finansiering af Land Rover Discovery

Vi kan tilbyde et af markedets bedste finansieringstilbud gennem Jyske Finans.

jyske_finans_logo

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån og leasing, så du får den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal du vælge leasing af Discovery eller finansiering?

Det er vigtigt at finansiere virksomhedens nyindkøb med leasing eller lån – også selvom kassekreditten eller de likvide midler egentlig godt kunne klare opgaven. En god likviditet giver nemlig en god nattesøvn – især hvis der skulle komme perioder, hvor pengestrømmen svigter.

Fordele ved leasing af Land Rover Discovery

Lave etableringsomkostninger, Intet momsudlæg ved købet, Fuldt fradrag i regnskabet, Let og sikker budgettering & Fast eller variabel ydelse.

Fordele ved finansiering af Land Rover Discovery

Typisk lavere rente end i Pengeinstitutterne, Mulighed for skattemæssige afskrivninger, God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed & Fast eller variabel rente.

Fleet management

Slip for det administrative besvær med Fleet Management – og tjen penge på det
Med Fleet Management kan du vinke farvel til den tidsrøvende administration af bilflåden. Den tager vi os af, så din virksomhed kan frigøre kapacitet og medarbejdere til andre opgaver.

Kun én regning for driften af alle biler.

Vi har specialiseret os i at optimere driften af bilflåder. Derfor kan du med fordel lade os klare betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, ejerafgift og serviceaftale mm. Du betaler os blot én månedlig ydelse, og er helt fri for at holde styr på en masse løse ender. I stedet har du alt samlet ét sted – i hænderne på fagfolk.

Hvad betyder fleet-management på dansk? Der findes ikke noget dækkende ord – men fordelene er klare nok og gælder for både person- og varevogne:

Én faktura hver måned, som dækker alle udgifter på hver enkelt bil:

  • Du modtager specificerede oversigter over hele bilflåden
  • Du får en væsentlig arbejdsbesparelse i din egen administration
  • Du får store rabatter på brændstof og mobiltelefon samt gratis autohjælp
  • Du får mulighed for salg af eksisterende bilflåde til Jyske Finans og dermed alle fordele straks – samt en likviditetsfrigørelse

Fleet-management kan også laves med en enkelt bil.

Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.