Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER
land-rover-defender-2
I stand til at udføre store bedrifter

Land Rover Defender fås fra:

1.319.900,-

Land Rover Defender – Dine eventyr. Din Defender.

Den nye model repræsenterer 70 års innovation og forbedring og hylder køretøjets ry for robust pålidelighed samtidig med, at den på gennemført vis er en Defender skabt til det 21. århundrede.

  Højdepunkter  

Holdbarhed – Bygget til at modstå langvarig påvirkning

Defender er produceret af vores mest hårdføre materialer til dato, og den er testet helt til grænserne af sin ydeevne. Den er konstrueret med optimal holdbarhed for øje.

“Ud over omfattende simuleringstest og test på rullestand har vi kørt 1,2 millioner kilometer i den nye Defender og gennemført mere end 45.000 individuelle test for at sikre, at det er den mest hårdføre Land Rover, vi nogensinde har konstrueret.”
– Nick Rogers // Executive Director (Product Engineering), Jaguar Land Rover

Dæk

Udstyret til alle former for eventyr. Defenders større, robuste dæk klarer alle former for terræn.

Materialer

Alt lige fra Defenders robuste interiør med slidstærk gulvbeklædning i gummi til det holdbare eksteriør med beskyttelsesfilm i satin er nøje udviklet.

Test

Defender udviklet til at modstå ekstreme forhold og gentagne påvirkninger og stød.

Egenskaber – Ustoppelig. Overalt.

Født med fantastisk ydeevne. Defender kan håndtere ekstremt terræn, og den transporterer dig sikkert rundt fra byjunglen til meget forskellige terræn med sand og is.

“Vi har udviklet Defender, så du kan drømme større drømme. Gå til stålet. Gå højere og længere.”

Til al slags terræn

Opdag nye territorier. Håndter ekstreme forhold. Defenders ekstraordinære terrænegenskaber og permanente firehjulstræk gør den ustoppelig. Både på almindelig vej og i terrænet.

Configurable Terrain Response

Udforsk verden. På din måde. Indstil dine egne individuelle præferencer for bilens offroad-system ved hjælp af Configurable Terrain Response-teknologien.

Geometri

Exceptionelle tilkørsels-, overkørsels- og afkørselsvinkler. Kortere overhæng for og bag. Defenders geometri gør den fantastisk overlegen.

Design – Design med et formål

Dette er design med uomtvistelig integritet. Og fremtoning uden sidestykke.

“Hårdfør, holdbar og ekstremt funktionel – Land Rover Defender er en dragende fortælling om emotionelt engagerende design og teknisk integritet.”
– Gerry McGovern // Chief Design Officer, Land Rover

Designlinjer

Et kig på den betryggende genkendelige silhuet overbeviser dig om, at dette er alt andet end ordinært. Korte overhæng for og bag forbedrer dens geometri og egenskaber.

Forlygter

De runde forlygter er karakterfulde og perfekt proportionerede, så man straks ser, at der er tale om en Defender.

Alpine-Lights

Disse vinduer er en hyldest til fortiden, som bader kabinen i lys og optimerer køretøjets personlighed.

In-Car Technology – Altid opkoblet, altid klar. Vores hidtil mest avancerede teknologi

Vores mest intuitive teknologier nogensinde sikrer bekvemmelighed, forbindelse og udsyn, og de er klar til det 21. århundredes eventyr.

“Med det helt nye design af eksteriør og interiør såvel som et udvalg af de nyeste kørselsassistentfunktioner og forbindelsesmuligheder vil den næste generation af Defender blive et revolutionerende produkt for Land Rover.”

Helt nyt Infotainment

Inspireret af din smartphone. Vores nye infotainmentsystem, Pivi Pro, leverer fuld opkobling og giver et hurtigt overblik over vigtig information.

Navigation

Defenders Connected Navigation Pro-system lærer dine foretrukne ruter at kende og foreslår hurtigere alternativer, hvis der er forsinkelser.

Forbedret udsyn

Se mere af din verden. ClearSight-teknologi, der er inkluderet som en del af det optimerede 3D Surround Camera, forbedrer dit udsyn markant.

Finansiering af Land Rover Defender

Vi kan tilbyde et af markedets bedste finansieringstilbud gennem Jyske Finans.

jyske_finans_logo

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån og leasing, så du får den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal du vælge leasing af Defender eller finansiering?

Det er vigtigt at finansiere virksomhedens nyindkøb med leasing eller lån – også selvom kassekreditten eller de likvide midler egentlig godt kunne klare opgaven. En god likviditet giver nemlig en god nattesøvn – især hvis der skulle komme perioder, hvor pengestrømmen svigter.

Fordele ved leasing af Defender

Lave etableringsomkostninger, Intet momsudlæg ved købet, Fuldt fradrag i regnskabet, Let og sikker budgettering & Fast eller variabel ydelse.

Fordele ved finansiering af Defender

Typisk lavere rente end i Pengeinstitutterne, Mulighed for skattemæssige afskrivninger, God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed & Fast eller variabel rente.

Fleet management

Slip for det administrative besvær med Fleet Management – og tjen penge på det
Med Fleet Management kan du vinke farvel til den tidsrøvende administration af bilflåden. Den tager vi os af, så din virksomhed kan frigøre kapacitet og medarbejdere til andre opgaver.

Kun én regning for driften af alle biler.

Vi har specialiseret os i at optimere driften af bilflåder. Derfor kan du med fordel lade os klare betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, ejerafgift og serviceaftale mm. Du betaler os blot én månedlig ydelse, og er helt fri for at holde styr på en masse løse ender. I stedet har du alt samlet ét sted – i hænderne på fagfolk.

Hvad betyder fleet-management på dansk? Der findes ikke noget dækkende ord – men fordelene er klare nok og gælder for både person- og varevogne:

Én faktura hver måned, som dækker alle udgifter på hver enkelt bil:

  • Du modtager specificerede oversigter over hele bilflåden
  • Du får en væsentlig arbejdsbesparelse i din egen administration
  • Du får store rabatter på brændstof og mobiltelefon samt gratis autohjælp
  • Du får mulighed for salg af eksisterende bilflåde til Jyske Finans og dermed alle fordele straks – samt en likviditetsfrigørelse

Fleet-management kan også laves med en enkelt bil.

Værksted & reservedele
autovaerksted-glad-kalundborg-1
Skadesværksted og serviceværksted
reservedele-glad-kalundborg
Originale reservedele og tilbehør
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.