Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Autoriseret Jaguar & Land Rover værksted

Velkommen til Glad Kalundborg, Skandinaviens største autoriserede Land Rover værksted siden 1973. Vores passion er biler ud over det sædvanlige og en service, der matcher dem.

”Vi har fået danskerne på afveje siden 1973”

GLAD hente-/bringeordning

Overlad trygt din bil til os, så henter vi den, hvor og når det passer dig og returnerer den igen, når vi er færdige med det aftalte arbejde.

Vores hente-/bringeordning er en helt unik, effektiv service, der sikrer, at du får serviceret din bil på en måde, hvor du bliver forstyrret mindst. Vi henter gerne din bil i Københavns Lufthavn, på din privatadresse, arbejdsplads eller hvor du ønsker det. Vi kører den på hjul til Kalundborg og udfører den opgave, vi har aftalt og bringer derefter bilen retur – der hvor det passer dig bedst.

”Vi har gode erfaringer med langdistanceforhold”

Bornholm, Fyn og Jylland – det er ikke noget problem

Vi har mange kunder fra Fyn og Jylland. I forbindelse med, at de skal til Sjælland, henter vi deres bil ved motorvejsafkørslen ”Stop 39” i Slagelse, hvis de kommer over Storebæltsbroen eller ved Holbæk, hvis de kommer med færgen fra Sjællands Odde. Vi bytter bil på et nøje aftalt sted og vi har en erstatningsbil med, som du kan køre videre i. Vi har din bil klar til dig igen, når turen går hjemad.

Bor du på Fyn eller i Trekantsområdet henter vi gerne din når og hvor det passer dig. Lettere kan det ikke gøres.

Ring til vores værkstedsteam og hør mere om mulighederne.

Normalpris 498,- kr. ekskl. moms, brændstof og evt. broafgift. Ønsker du en erstatningsbil, har vi biler fra 279,- kr. + moms pr. dag inkl. 100 kilometer.

Du og din bil elsker udfordringer

Men service og reparation skal helst være ligeud ad landevejen

Det er en tillidssag, at få serviceret og repareret sin bil. Det er vi meget opmærksomme på, så når du afleverer din bil hos os, gør vi os stor umage for, at du bliver fuldt tilfreds. Den afstand der ofte er mellem vores kunder og os gør, at vi skal afleverer 110% fejlfrie biler.

Teamet og kompetencerne

Det erfarne team

Vores dygtige og erfarne Jaguar Land Rover teknikere og øvrige medarbejder følger Jaguar Land Rover fabrikkens uddannelsesprogrammer og vi er på den måde hele tiden opdateret med sidste nye. Det er et stort job i sig selv at leve op til fabrikkens krav – det kræver et stort engagement af den enkelte medarbejder. Heldigvis smitter det af på vores kunders oplevelser. Vi vil være de bedste og vi elsker de her biler. Det er vores store passion.

  • Vi er tilgængelige for alle kunder
  • Vi tilbyder alle former for service og reparationer. Ingen opgaver er for små eller for store
  • Vi tilbyder service og reparation på alle årgange af Jaguar Land Rover. Har du en Classic Car vil vi elske at få lov at hjælpe dig med den
  • Vi tilbyder service- og reparationsaftaler på alle nye og nyere Jaguar Land Rover. Det gælder også for biler, vi ikke selv har solgt
  • Når du har din bil på vores værksted, tjekker vi op på om der er kommet eventuelle nye software opdateringer til netop din bil
  • Du kan være sikker på, at modtage en ren og pæn bil igen uden pletter på rattet eller andre steder. Vi passer godt på din bil, mens den i vores varetægt
  • Du modtager et FAST prisoverslag inden vi går i gang med opgaven. Det er dig, der giver os accept inden vi går i gang

Vi har en stor passion for at lave bilerne rigtigt første gang. Det at følge den tekniske udvikling på bilerne, holder os til ´ilden´. Vi arbejder dagligt med at holde os opdaterede på det sidste nye. Som kunde giver det dig den bedste og hurtigste reparation.

Jaguar Land Rover garanti

For at vi som autoriseret Jaguar Land Rover værksted må udføre garanti- og reklamationsarbejde skal der ifølge vores kontraktlige regler med Jaguar Land Rover fabrikken foreligge en underskrevet anmodning fra kunden med oplysning om de fejl og mangler, som kunden ønsker udbedret.

Vi beder dig derfor udfylde denne formular og aflevere den ved indlevering af bilen på værkstedet eller sende den til os på glad@glad.dk, eller pr. post. Du er også velkommen til at lægge formularen i bilen, hvis vi henter din bil. På forhånd tak for hjælpen!

Skal du have lavet din bil? – Kontakt vores værkfører

Troels Christensen

Værkfører
Telefon: +45 50 60 57 02
Email: tc@glad.dk
Hente-/bringeordning & Transport
hente-bringeordning-glad-kalundborg
Få hentet din Jaguar eller Land Rover hvor du ønsker det
din-videre-transport-glad-kalundborg
Hos os er det nemt at have bilen på værksted
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.