Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Har du en Discovery 3 autocamper, skal alt campingudstyr medbringes under kørsel

Som omtalt i flere medier, har SKAT henover den seneste tid været i aktion, for bl.a. at kontrollere om alt campingudstyr har været at forefinde i biler indregistreret som autocampere.

Har du en bil indregistreret som autocamper, har du svaret 60% registreringsafgift og ikke som normalt 180% ved almindelige personbiler.

Vi skal gøre opmærksom på, at alt campingudstyr skal være i bilen under kørsel, for ikke at komme i konflikt med lovgivningen og SKAT, og for ikke at komme til at svare ekstra registreringsafgift. Kravet om at campingudstyret skal være i bilen fremgår af bilens Toldattest under afsnittet “Klausul“, hvor det fremgår at “Campingudstyr skal medbringes under kørsel“. SKAT har imidlertid i flere tilfælde “glemt” at påføre denne tekst, men det tilsidesætter ikke førnævnte krav.

Du kan læse mere om SKAT”s aktion her: Læs mere om SKATs aktion mod luksusbiler

Vi har også valgt at offentliggøre et bindende svar fra SKAT, omkring kravet til indretning mv. af Land Rover Discovery 3, for at være afgiftsberigtiget som camper med 60% registreringsafgift. Du kan læse svaret fra SKAT og begrundelsen for svaret ved at hende PDF dokumentet herunder.

» Se bindende svar fra SKAT verd. Discovery 3 autocamper udstyr

Oversigt over nødvendigt Discovery 3 Camper udstyr

På baggrund af SKATs seneste aktioner, har vi her valgt at lave en oversigt og liste over Camper udstyret til Land Rover Discovery 3.

Nedenfor kan du hente et PDF dokument, der viser alt det udstyr, som fulgte med din bil ved levering og som vi anbefaler, at du altid har med i bilen under kørsel, for ikke at komme i konflikt med lovgivningen og SKAT. Kommer der ændringer eller nyt fra SKAT omkring, hvad der skal medbringes under kørsel, vil det omgående blive lagt på vores hjemmeside.

Guide til pakning af autocamper udstyr i Discovery 3

For at udnytte pladsen mest optimalt, har vi valgt at vise et forslag til hvordan du kan pakke camper udstyret i din Discovery 3. Guiden er illustreret med billeder, så du nemt kan få overblik over placeringsmulighederne for autocamper udstyr i din Land Rover Discovery 3.

Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os for en uddybning.

Hente-/bringeordning & Transport
hente-bringeordning-glad-kalundborg
Få hentet din Jaguar eller Land Rover hvor du ønsker det
din-videre-transport-glad-kalundborg
Hos os er det nemt at have bilen på værksted
Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.