Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Kom til Citroën Åbent Hus i weekenden 28.-29. oktober kl. 11-16

På en Citroën får du lige nu XTRA meget med i købet: XTRA meget udstyr, XTRA mange kilometer på literen – til XTRA skarpe priser!

Du får lige nu en XTRA stor MPV med plads til 7 personer. Prisen og det lave brændstofforbrug er blot nogle af grundene til, at Bilpriser.dk kårede den til Årets MPV. Udstyret omfatter bl.a. 7” Touch Screen og en 12” HD skærm til visning af kørselsinformationer. Oplev også de mange andre gode tilbud på en ny Citroën.

Store rabatter på demobiler

Vi har mange demobiler med lave kilometertal, som vi sælger med store rabatter. Samtidig mangler vi gode brugte biler, så kom forbi og få en god pris for din brugte bil og bliv fristet af en nyere.

Peugeot demobiler til ethvert behov

Udover Citroën demobiler har du også muligheden for at gøre en usædvanlig god handel på en af vores lækre Peugeot demobiler.

ATTRAKTIV FINANSIERING
Lige nu får du en attraktiv finansiering med lav månedlig ydelse. Lad os sammen regne på en løsning der passer til dit budget.

VI MANGLER BRUGTE BILER
Få et uforpligtende bud på din brugte bil og se samtidig vores udvalg af nye Peugeot. Der er store besparelser på alle modeller.

Besøg os til Åbent Hus i weekenden og gør en stærk handel på din favorit Citroën.
Vi glæder os til at se dig og din familie.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.