Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Besøg Kalundborg Messen i weekenden og oplev de topudstyrede Peugeot & Citroën modeller – Se bl.a. den helt nye Peugeot 2008!

Mød os og oplev Peugeot & Citroën på Kalundborg Messen – ’Nyt til Bolig & Familie’

Når Kalundborg Messen slår dørene op i weekenden den 1. og 2. februar og udstiller nyt til Bolig & Familie kan du også møde os, hvor vi på en stor stand udstiller et udpluk af modelprogrammet af Peugeot og Citroën.

Sted:
Kalundborg Hallen
J. Hagemann Petersen Allé 11
4400 Kalundborg

Download gratis din billet

Vi inviterer dig med til messen. Helt gratis. Alt du skal gøre er, at downloade din billet via nedenstående link.

Print billetten ud eller fremvis den på din smartphone ved indgangen. Billetten gælder for 2 personer. Værdi 100 kr.

Prøvekør en ny Peugeot eller Citroën og vind

Når du besøger os på vores stand, har du muligheden for at deltage i lodtrækningen om et flot gavekort på 6.000 kr. til Lalandia*.

*Forudsætningen for deltagelse er efterfølgende prøvekørsel af en af vores flotte Peugeot elle Citroën modeller. Vi trækker lod blandt alle deltagere den 28. februar 2020 og vinderen vil få direkte besked og blive annonceret på www.glad.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Snigpremiere på den helt nye Peugeot 2008

Helt eksklusivt kan vi til Kalundborg Messen byde dig velkommen til snigpremiere på den spritnye Peugeot 2008, der ikke engang har haft Danmarkspremiere endnu – Så ny er den!

Se den som en af første /// Lige her i Kalundborg i weekenden

Ny 2008 er en kompakt og multifunktionel SUV med et nyt spændende design og med det nyskabende Peugeot i-Cockpit® 3D. Kan fås som benzin, diesel eller som ren elbil.

Danmarkspremiere på ny Peugeot 208

På messen udstiller også den nye Peugeot 208, som netop har haft en meget succesfuld Danmarkspremiere med mange solgte biler landet over.

Derudover kan du også opleve den meget populære Citroën C3, som blev Danmarks mest solgte bil i sin klasse i 2019 samt den velkørende og luksuriøse Citroën C5 Aircross.

Få ideer og inspiration fra de mange andre udstillere

På messen kan du også få ideer og inspiration til huset, haven og familien. Der vil være masser af nyheder til forbedringer af boligen, energibesparelser, møbler, mode og indretning af hus og have. Der vil også være prøvesmagning af vine og lækre delikatesser.

Så kom forbi Kalundborg Messen i weekenden og hils på os. Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Glad Kalundborg

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.