skip to Main Content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Jaguar Land Rover tekniker på allerhøjeste niveau

Jan Petersen, 44 år og Jaguar Land Rover tekniker hos Glad siden 2002, har netop bestået den afsluttende Level 3 prøve, så han nu er på det allerhøjeste teknikerniveau på Jaguar Land Rover globalt.

Forud for prøven har Jan gennemgået et målrettet 3-årigt uddannelsesforløb bestående af e-learning kurser og praktiske kurser i England, Tyskland, Sverige og her til lands. Vi ønsker Jan et stort tillykke med det flotte resultat og ser frem til, at Jan fortsætter mod Level 4, når Jaguar Land Rover åbner op for det dette i 2019.

Vi investerer i disse år betydelige summer og ressourcer i uddannelse for, at alle vores teknikere og værkførere er fortrolige med den nyeste teknologi i bilerne. Nye avancerede og spændende køreassistentsystemer, infotainmentsystemer, brug af aluminium letvægtsmaterialer samt ikke mindst modeller med el- og hybridmotorer gør, at Jaguar Land Rover i disse år tager store teknologiske skridt, som vi naturligvis skal kunne håndtere på værkstedet.

Alle, der arbejder med Jaguar Land Rover, er tilmeldt det officielle træningsprogram og gennemfører månedligt mindst to e-learningkurser suppleret af praktiske kurser arrangeret af Jaguar Land Rover.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.