skip to Main Content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Jaguar I-PACE bliver en race taxi

Nürburgring – den legendariske racerbane med Nordsløjfen og dets 73 sving fordelt over knap 21 kilometer – er et mekka for fartgale motorsportsentusiaster. Her kan de teste egne evner eller mangel på samme.

Men nu tilbyder Jaguar en helt ny mulighed for en nervepirrende, men sikker oplevelse på den ikoniske racerbane.

Som den første bilfabrikant i verden tilbyder Jaguar nu kunderne en helt elektrisk raceoplevelse i den såkaldte eTAXI – en lynhurtig Jaguar I-PACE, der med en professionel kører bag rattet tager den hurtigste vej rundt på banen med passagererne.

At introducere I-PACE som taxa er ikke noget nyt, men at man kan tage en tur på Nürburgring er seneste skridt i at sikre, at endnu flere ved selvsyn kan opleve hvorfor Jaguar I-PACE er kåret til Årets Bil i både Tyskland, Norge, Europa og sågar i hele verden. Den elektriske I-PACE sprinter fra 0-100 km/t på 4.8 sek. og med 4×4 og lavt tyngdepunkt er det også en sand racerbil, der kan håndterer alle forhold på banen.

Har man fået lyst til at prøve, kan man frem til slutningen af november stige ombord og for 149 Euro få en nervepirrende oplevelse.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.