Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

INVITATION TIL STOR ÅBNINGSWEEKEND │ Lørdag og søndag den 13-14. juni

Stor weekend i sigte
Vi er så glade. Vores nye bilhus står færdig, og det er ingen overdrivelse at sige, at vi glæder os til at vise det frem.

Det er derfor med stor begejstring, at vi nu kan invitere ind til en stor åbningsweekend, hvor vi glæder os til at give både en rundvisning og en forfriskning.

ÅBNINGSTILBUD
GRATIS lakforsegling ved køb af ny bil inden 30. juni 2020

Den nye forretning er ikke bare en investering i fremtiden, den er også en kæmpe gevinst for vores hverdag.

Bilerne står så flot i både den nye Peugeot og den nye Citroën koncept-butik. Samtidig har vi kunne forene mange funktioner til stor fordel for både kunder og medarbejdere.

Kom forbi til en rundtur i vores nye flotte faciliteter i weekenden, hvor vi slår dørene op ikke bare til det nye bil-hus men også til en lang række stærke sommertilbud.

Få en video rundvisning af vores nye bilhus

TILBAGEKØBSGARANTI

Kun hos Peugeot!

– Køb ny bil helt uden risiko med tilbagekøbsgaranti
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk nu en mulighed.

For finansierer du din nye Peugeot med tilbagekøbsgaranti, kan du nemlig aflevere bilen tilbage til os, hvis du fortryder dit køb, og kan let skifte til en ny model eller teknologi – eksempelvis el- eller hybridteknologi.

Du kan returnere din nye bil allerede efter 24 måneder – og helt indtil den er 72 måneder gammel. Så undgår du samtidig at skulle bekymre dig om restgæld, gensalgsværdi samt selv at skulle sælge din bil.
Tilbagekøbsgarantien fås til næsten alle nye Peugeot personbiler*.

Peugeot 208 Active

PureTech 75

Månedlig ydelse: 2.060 kr.

Udbetaling: 29.598 kr.
Løbetid: 72 mdr.
Samlet tilbagebetaling: 148.320 kr.

Finansiering med tilbagekøbsgaranti via FCA Capital: Peugeot 208 Active PureTech til 147.990 kr. inkl. nummerplader og levering. Rater á 2.060 kr. i 72 mdr. Variabel rente 2,49%. ÅOP 8,52%. Udbetaling 29.598 kr. Samlet kreditbeløb 118.391 kr. Løbetid 72 mdr. Samlede kreditomkostninger 29.929 kr. Samlet tilbagebetaling 148.320 kr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Positiv kreditaccept af kunden forudsættes. Maksimalt 20.000 km årligt. Tilbagekøbsgarantien mellem 24-72 mdr. gælder alene for denne finansieringstype og kan ikke kombineres med andre tilbud. Det forudsættes at vilkår og betingelser i tilbagekøbsbevis overholdes – se nærmere vilkår hos din Peugeot-forhandler. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.

*Med undtagelse af GT-versioner af Peugeot 508 og Peugeot 5008 SUV.

PEUGEOT SPECIALS

Skarpe modeller fra Peugeot

– Få det bedste fra af det hele med både power og renere kørsel

Stærk hybrid med plads til hele familien

Med den nye 3008 SUV GT HYBRID4 kan du køre op til 59 km på el alene, og samtidig kombinere det med et råt look, 4-hjulstræk og hele 300 hk – som genereres af to el-motorer og en benzinmotor i den ultra-teknologiske plug-in hybrid med 8-trins automatgearkasse.

» Læs mere om Peugeot 3008 SUV HYBRID

*76,9-71,4 km/l. CO2 29 g/km. (jvf. WLTP) *Jvf. bilstatistik.dk. Bilens aktionsradius kan variere afhængigt af de faktiske kørselsforhold, vejrforhold, køremåde etc.

Gør et kup på den elegante 508 SW

Corona-krisen har givet mulighed for at opkøbe et særparti topudstyrede versioner af 508 stationcar fra overskudslagre i Europa.

Slå til nu, hvis du vil nå at have fat i en disse modeller, som kun fås i et begrænset antal.

Vælg mellem PEUGEOT 508 SW LIMITED med 130 dieselheste til 269.990 kr. eller samme model med 8-trins automatgearkasse til kun 299.990 kr.

» Læs mere om den topudstyrede familiebil

Årets Bil 2020 kan blive din

Det er ikke uden grund, at den nye Peugeot 208 overbevisende tog den anerkendte titel som Årets Bil 2020.

Med et selvsikkert design og nyeste teknologi viser den, at man ikke behøver at gå på kompromis med design, selvom man ønsker at være en del af den grønne omstilling.

Her kan du nemlig vælge designet først og så vælge om du vil køre på benzin, diesel eller el. Få den nye Peugeot 208 Active Edition for kun 149.990 kr.

» Læs mere om årets bil 2020

FERIEKLAR?

Er din bil klar til at køre dig sikkert på sommerferie?

– Ønsker du at køre sommerferien i møde med ro i sindet

Så er det tid til at bestille en tid til et eftersyn af din bil.

Nyd udsigten fra tagterrassen

– Smukke solnedgange og skønne sommernætter.

Forestil dig, at du finder det smukkeste spot, du har din udkårne ved din side og natten er ung. Adventure Explorer Pack giver dig mulighed for at nyde de skønne sommernætter i det fri.

Lej et tagtelt med alt udstyr til bare 999 kr./dag

Kontakt Bo Sørensen for spørgsmål og booking på:
Tlf: 50605723 eller bs@glad.dk

Vi glæder os til at se dig til vores store åbningsweekend og til en rundtur i vores nye faciliteter og en god bilsnak.

På glædeligt gensyn!

Glad Kalundborg
Peer & Jacob Glad

Sikkerheden er vores topprioritet

Vi tager naturligvis alle forholdsregler. Vi har ekstra rengøring af vores faciliteter. Vi har afspritning af biler og nøgler, så du trygt kan snuppe en prøvetur. Samtidig tilbyder vi dig at handle bil på distancen. Kan du ikke komme til os, så kan vi tilbyde videogennemgang af bilen samt underskrift og handel helt digitalt. Ligeledes kommer vi gerne med bilen direkte hjem til dig.

Er der fortsat nogle ting, som vi ikke har givet svar på, eller du ønsker uddybet, så lad os endelig vide det. Husk, vi vil gerne hjælpe dig og tilpasse os.

Så har du nogle spørgsmål eller ønsker, som f.eks. at vi henter og bringer din bil i forbindelse med service, så kontakt os på tlf. 59511064.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.