Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

En stor nyhed er på vej – NY PEUGEOT 5008 SUV

Nedtællingen er i gang, og vi glæder os til at kunne byde velkommen til den helt nye 7 sæders Peugeot 5008 SUV. Vi forventer, at de første biler er klar til prøvekørsel medio september. Vi glæder os ligeledes til, at kunne tilbyde dig en fremvisning af bilen og ikke mindst en prøvetur.

Vil du være blandt de første til at få en prøvetur i den nye Peugeot 5008 SUV, og til at modtage spændende information, så tilmeld dig på dette site. Her finder du også priser og specifikationer på den nye Peugeot 5008 SUV.

En SUV med nye dimensioner

HELT NYE DIMENSIONER
Ny PEUGEOT 5008 SUV’s kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik. Den elegante silhuet, Black Diamond taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

EN NY SLAGS FRIHED
Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 sæder. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltaget i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesæderne, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af PEUGEOT i-Cockpit® Amplify og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlægget.

OPTIMAL KØREOPLEVELSE

INTUITIV BETJENING
Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæder ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier der sikrer øget vejgreb og kørselshjælpesystemer af nyeste generation, når dine køreoplevelser nye højder.

UDVID DINE MULIGHEDER

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan PEUGEOT 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov.

ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er ny PEUGEOT 5008 SUV’s design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motoreri og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny PEUGEOT 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV’er.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.