Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Den nye C3 AIRCROSS vinder titlen som BEDSTE ”URBAN SUV” og ”ÅRETS BIL” til ARGUS 2018 AWARDEN

Titlerne strømmer i denne søde juletid til den nye og meget rummelige Citroën C3 Aircross, og i går aftes kunne Citroën tage endnu 2 flotte titler hjem ved årets Argus Award.
Netop det at være det bedste af 2 verdener blev hyldet med titlen ”Urban SUV”. Men også den samlede pris som ”Argus Car of the Year 2018” landede hos Citroën.

Som vinder af kategorien bedste ”Urban SUV” scorede C3 Aircross højest på de 5 opsatte kriterier: købspris (fra ny), driftsomkostninger, gensalgsværdi, forbrugstal og egenskaber på kvalitet, komfort, køreglæde og design.

På baggrund af de samme kriterier udvalgte juryen den samlede vinder af de 40 opstillede biler og kårede den som ”Argus Car 2018” En titel som en stolt Linda Jackson, Citroën CEO, var på scenen for at modtage.

Udover de 2 flotte titler, som den nye og karakteristiske model hev hjem i går, så er den nye C3 Aircross også blandt de sidste 6 biler i finalen i kapløbet om at vinde AutoBest prisen, der går til den bilmodel, der er betragtet som værende det bedste køb ifølge de 31 motorjournalister fra 31 forskellige europæiske lande på baggrund af 13 kriterier herunder bl.a ”value for money”, design, komfort, teknologi samt tilgang til service og reservedele. Denne pris afsløres allerede den 15. december 2017.

Derudover er Citroëns nye og allerede meget populære crossover blandt de sidste 7 finalister i det yderst prestigefyldte felt i kampen om titlen som Årets Bil i Europa 2018, der afsløres på Geneve Motorshow den 5. marts 2018.

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.