Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Den nye C3 AIRCROSS hiver endnu en titel i hus som vinder af AUTOBEST 2018 awarden

Det regner med priser over den meget komplette og rummelige Citroën C3 Aircross, der nu, og med en sikker sejr, også kan kaldes vinder af ”The best buy car of Europe 2018” awarden.

Siden 2001 har Autobest overrakt prisen til den bilmodel, der er betragtet som værende det bedste køb. 31 motorjournalister fra 31 forskellige europæiske lande udvælger bilerne på baggrund af 13 kriterier herunder bl.a ”value for money”, design, komfort, teknologi samt tilgang til service og reservedele, og med et solidt forspring ned til Opel Grandland X på andenpladsen og VW T-Roc på tredjepladsen erobrede den nye C3 Aircross fortjent førstepladsen.

Den nye Citroën C3 Aircross er en integreret del af Citroëns nye brandstrategi, og har på trods af den nyelige lancering allerede høstet mange roser. Den puster nyt liv i det stærkt voksende B-segment med det modige og karakteristiske design samt de særdeles generøse former. De mange kombinationer af designmuligheder er med til at cementere Citroën-stilen, som det menneskelige, humoristiske og smarte valg. Ligeledes sætter Citroën Advanced Comfort® programmet fokus på de typiske Citroën værdier som trivsel ombord og en ekstraordinær komfortabel køreoplevelse. Føreren vil kunne finde sig lige så tryg i byen så vel som ”off the beaten track”, da den nye eventyrlystne model, udover som standard at være udstyret med Active Safety Brake, også fås med Grip Control® og Hill Assist systemer. Kombineret med en lang række smarte interiørløsninger som f.eks. trådløs mobilopladning, så er det den ideelle bil til den moderne billist.

Læs mere på: http://autobest.org/citroen-c3-aircross-compact-suv-wins-autobest-2018/

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.