Skip to content
Køb originalt udstyr og tilbehør online til din Peugeot, Citroën, Opel eller Land Rover SHOP HER

Priserne på den nye Defender er klar! │ Invitation til Hest & Rytter Messen 2020

Bilen MANGE har ventet SPÆNDT på…

…lander i forretningen i 2. kvartal af 2020. Vi kan næsten ikke vente!

Det glæder os, at vi endelig kan præsentere jer for priserne på den helt nye Defender!

Bilen fås både i en standard version, samt S, SE og HSE, og er du til lidt mere luksuriøst udstyr, fås bilen også i en X udgave, samt det første år som First Edition.

Er du til benzin eller diesel? Og skal det være D200, D240, P300 eller P400?
Alle motorvarianter på Defender kommer med All-Wheel-Drive og Automatgear og uanset hvilken motor du vælger kan den trække hele 3.500 kg.

Ny Defender som VAN / gulpladebil?
Kontakt os for en beregning af prisen på ny Defender på gule plader.

NY DEFENDER TIL ETHVERT KØRSELSBEHOV

DET ER TID TIL AT BESTILLE DIN NYE DEFENDER NU!
   KONTAKT OS OG HØR MERE   

Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed og hjælper dig med at skræddersy din nye Defender, så den lever op til dit kørselsbehov og stil!

Jacob Glad

Forhandler
Telefon: +45 20 73 54 95
Email: jg@glad.dk

René Pedersen

Salgskonsulent
Telefon: +45 50 60 57 16
Email: rp@glad.dk

NY DEFENDER – JAMES BOND STYLE

THEAULT HESTEBILER
   HESTETRANSPORT PÅ FØRSTE KLASSE   

VI REINTRODUCERER THEAULT I DANMARK!

Efter en del år ude af det danske marked, er mærket THEAULT igen tilbage i Danmark. THEAULT er velkendt inden for hesteverdenen, hvor deres hestebiler af højeste kvalitet, bliver brugt af professionelle såvel som private hesteejere.

THEAULT tilbyder et flot modelprogram på fire forskellige hestebiler og en hestelastbil, som dækker ethvert behov for hestetransport med et omfattende udvalg af tilpasningsmuligheder.

   SE VIDEO AF THEAULT PROTEO SWITCH   

Kvaliteten, sikkerheden og komforten er helt i top, og vi kan med THEAULT tilbyde et seriøst produkt, til de kunder der overvejer en hestebil på 3.500 kg.

Attraktiv leasing og finansiering
Udover at være et high-end produkt er disse hestebiler også stærkt prissat, når man sammenligner kvalitet og holdbarhed med konkurrenterne. Vi har mulighed for at lave ekstraordinært gode leasing- og finansieringsløsninger, som kan tilpasses dine ønsker og økonomi. Det er muligt at lave økonomisk fornuftig erhvervsleasing fra 3.999,- kr./md. over 72 mdr. En pris der er yderst attraktiv.

Invitation til ÅRETS STØRSTE HESTEEVENT

Der er ikke lang tid til at dørene bliver slået op til årets største hesteevent.

Hest & Rytter messen og Dansk Varmblods hingstekåring løber af stablen den 5.-8. marts i Messecenter Herning. Her kan du finde alt inden for hesteverdenen samlet under et tag – og selvfølgelig også opleve THEAULT hestebiler.

Du finder os på stand 9840 i Hal M, hvor vi har to af de absolut mest populære hestebil modeller med – Theault Proteo Switch og Theault Firsteo.

Bobler og særlig introduktion på
Stand 9840 i Hal M

Vi byder gerne vores Land Rover kunder på et glas bobler og giver en særlig introduktion til THEAULT mærket og produkterne på standen. Vi har særligt besøg af repræsentanter fra producenten i Normandiet, Frankrig, med på standen, som ligeledes står til rådighed for en uddybende forklaring omkring THEAULTS værdier, tårnhøje kvalitet og kontinuerlig udvikling for at imødekomme hesteejernes behov for transport af heste.

10 år med erhvervs-, heste- og fritidstrailere

Vi fejrer i år 10 år med salg af Ifor Williams trailere, som er blandt de stærkeste trailere på markedet til både private og erhverv.

Ligesom vi har vores Theault hestebiler med på Hest & Rytter messen, så har vi også et stort udvalg af vores Ifor Williams hestetrailere med på messen. Så kig forbi stand 9840 i Hal M til en snak om, hvordan vi kan dække dit transportbehov.

» Læs mere om Hest & Rytter her

Vi glæder os til at se jer på Hest & Rytter messen
Hvis du ikke når til Herning, så kig forbi forretningen i Kalundborg og oplev de lækre THEAULT hestebiler, stærke Ifor Williams trailere, eller kom og hør mere om den nye Defender.

Med venlig hilsen
Glad Kalundborg

Back To Top

Vælg dit mærke Køb online Få leveret lige til døren

Skarpe priser på originalt udstyr og tilbehør til din bil

fri levering ved køb over 500,- kr.