skip to Main Content

NYTÅRSKUR HOS GLAD KALUNDBORG

I weekenden den 11.-12. januar kl. 10-17.

KØB DIN NÆSTE BIL I KALUNDBORG OG FÅ EKSTRA FORDELE

FÅ GRATIS ÅRSKORT TIL TIVOLI
Alle der køber en ny Peugeot eller Citroën til nytårskuren får et gratis Tivoli Guld årskort med i handlen, til en værdi af 1.300,- kr. Årskortet giver dig selv og 4 ledsagere ubegrænset adgang til Tivoli i hele 2020 og ret til en række fordele. Herunder bl.a. rabat på turpas og 50% rabat på parkering.

FÅ STOR STARTPAKKE MED I HANDLEN
Alle der køber en ny Peugeot eller Citroën til nytårskuren, og samtidig vælger finansiering af den nye bil gennem os, får en stor startpakke til bilen gratis med i handlen. Pakken til en værdi af op til 5.000,- kr. indeholder måttesæt, bagagerumsbakke, stænklapper for og bag, samt elektronisk parkeringsskive. Så kan du være godt kørende fra starten, uden at skulle have penge op af lommen. /// *Tilbuddet kan ikke kombineres med BYT-TIL-NÆSTEN-NYT

VÆLG DIT FORETRUKNE BILMÆRKE

Som autoriseret forhandler af både Peugeot og Citroën i Kalundborg, har vi mulighed for at præsentere
en række ekstra gode tilbud i forbindelse med vores nytårskur den 11.-12. januar kl. 10-17.

VÆLG HERUNDER OM DU VIL SE PEUGEOT ELLER CITROËN TILBUD

Invitation til nytårskur hos Bilcentret Peer Glad A/S

Vi sætter standarden for 2020 højt, og inviterer dig til en forrygende nytårskur med topmodeller til stærkt nedsatte priser, Danmarkspremiere på nye Peugeot 208, Citroën C3 Danmarks mest solgte bil i klassen og mange andre skarpe tilbud. Vi fejrer et nyt år med et brag af et nytårsudsalg med gode priser og masser af udstyr.

For at gøre det ekstra attraktivt for dig at handle ny bil i starten af det nye år, har vi valgt at gøre som dronningen opfordrede os i nytårstalen – nemlig at huske os selv, hinanden og få tid sammen.

Derfor giver vi et gratis guldkort til Tivoli til ALLE der handler ny bil til nytårskuren, og på den måde giver vi dig mulighed for underholdning med familien i hele 2020 i nogle fantastiske omgivelser.

Vælger du at finansiere din nye bil gennem os, smider vi endda  en stor gratis startpakke med i handlen! Pakken til en værdi af op til 5.000,- kr. indeholder måttesæt, bagagerumsbakke, stænklapper for og bag, samt elektronisk parkeringsskive. Så kan du være godt kørende fra starten, uden at skulle have penge op af lommen.

Vi glæder os til at se dig og familien til nytårskur og til at vise dig de mange forrygende tilbud.

Back To Top

Få friske nyheder og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med alt nyt fra GLAD Kalundborg