skip to Main Content
Fritidsjob Tilbydes // Vi Søger En Studentermedhjælper Til Salgsafdelingen

Fritidsjob tilbydes // Vi søger en studentermedhjælper til salgsafdelingen

Jobbet

Som vores nye studentermedhjælper får du et superspændende og udfordrende job. Du vil skulle hjælpe til med at betjene kunderne, udlevere en brochure, sende kunden ud på en prøvetur og lignende. Desuden vil du også skulle tage billeder af vores brugte biler, oprette dem til salg på internettet, lave prisskilte, arkivere salgssager, køre biler i vaskehallen osv.

Hvem er du?

Du er frisk og energisk, er kunde- og serviceminded og har meget gerne erfaring med kundebetjening fra et tidligere fritidsjob. Du har kørekort til bil (en betingelse), er i gang med 1. eller 2. år af din gymnasiale uddannelse og så er du meget interesseret i biler.

Vi kan tilbyde dig

… arbejde 1-2 dage om ugen, hvor den ene dag nogle gange kan være søndag. Desuden vil du også skulle være med til lejlighedsvise Åbent hus arrangementer og events på lørdage og søndage. Løn efter aftale.

Hvem er vi?

Vi er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Ifor Williams trailere samt autoriseret Jaguar, Land Rover og Fiat serviceværksted. Vi beskæftiger 40 medarbejdere og vi lægger stor vægt på god service og høj kvalitet. Et godt image og omdømme er altafgørende for at drive vores forret¬ning med succes.

Hvad gør du?

Find jobannoncen på www.glad.dk/job og tryk på linket for elektronisk ansøgning. Her udfylder du en forside og vedhæfter din ansøgning samt evt. billede og karakterbevis. Skriv lidt om evt. tidligere fritidsjobs, dine fritidsinteresser, din familie og om dig selv, herunder din alder. Skriv også hvorfor vi skal vælge dig. Ansøg med det samme for vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte salgschef Brian de Vosstelefon 50 60 57 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Back To Top

Få friske nyheder og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med alt nyt fra GLAD Kalundborg 

Få friske nyheder og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med alt nyt fra GLAD Kalundborg