skip to Main Content
Velkommen Til Citroën Nytårskur Den 13.-14. Januar

Velkommen til Citroën Nytårskur den 13.-14. januar

Vi skyder det nye år ind med et brag af en Citroën nytårskur den 13.-14. januar kl. 11-16, som både består af fristende leasingtilbud og den nye spændende C3 AIRCROSS.

Traditionen tro lader vi propperne springe og byder på lidt nytårslækkerier.

Vores nytårskur er anledning til at fremvise hele det brede modelprogram, og sende vores kunder ud og prøve alle Citroën modellerne.

NYT ÅR – NYE STÆRKE TILBUD – L´ETH AT ELSKE
Vi tager hul på det nye år med flere stærke tilbud!

PRØV DEN NYE CITROËN C3 AIRCROSS
Siden lanceringen af den nye Citroën C3 AIRCROSS i sidste måned, har vi oplevet stor interesse for bilen og det har fra regnet med priser over den meget komplette og rummelige C3 AIRCROSS.

Senest har C3 AIRCROSS, med en sikker sejr, vundet ”The best buy car of Europe 2018”. AutoBest prisen, går til den bilmodel, der betragtes som værende det bedste køb ifølge 31 motorjournalister fra 31 forskellige europæiske lande på baggrund af 13 kriterier herunder bl.a ”value for money”, design, komfort, teknologi samt tilgang til service og reservedele.

I C3 AIRCROSS er der fuld fokus på komfort, velvære og sikkerhed for alle passagerer. C3 AIRCROSS er tildelt de maksimale 5🌟 i Euro NCAP sikkerhedstesten.

Ny C3 AIRCROSS fås med benzin- eller dieselmotor til priser, der starter ved 179.990,- kr.

Klik og læs mere om C3 AIRCROSS her

CITROËN C4 1.6 BLUEHDI 100 ICONIC FRA KUN 172.990 KR. //  SPAR 52.000 KR. 
30,3 km/l. CO2 86 g/km. Halvårlig ejerafgift 590 kr.

Lige nu kan du få Citroën C4 1.6 BlueHDi Iconic med 100 HK dieselmotor til kampagnepris.

Udstyret omfatter bl.a. 7” Touch Screen, automatisk klimaanlæg, el-justerbare sidespejle m. varme, el-sideruder for og bag, fartpilot, læderrat, Bluetooth® & USB-indgang, halogen forlygter m. LED, handskerum m. køling, Hill Assist, radio m. CD & MP3 og parkeringssensor bag.

Klik og læs mere om C4 her

Store rabatter på demobiler

Vi har mange demobiler med lave kilometertal, som vi sælger med store rabatter. Samtidig mangler vi gode brugte biler, så kom forbi og få en god pris for din brugte bil og bliv fristet af en nyere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Vi byder dig og din familie velkommen til et brag af en nytårskur og står parat til at vise endnu flere attraktive modeller og nytårstilbud den 13. og 14. januar fra kl. 11-16.

Godt nytår og velkommen til nytårskur i weekenden

Back To Top

Få friske nyheder og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med alt nyt fra GLAD Kalundborg 

Få friske nyheder og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med alt nyt fra GLAD Kalundborg